You are here

AKCIJE, PROMO PAKETI, OUTLET

Poštovani klijenti, 

u internet prodavnici Eci Pec uvek možete iskoristiti mogućnost kupovine po AKCIJSKIM i PROMOTIVNIM CENAMA.

ECI PEC AKCIJE

Pozivamo vas da posetite deo prodavnice AKCIJE na kojoj se u najavljenim terminima nalaze izabrani proizvoda sniženih cena.

POLUMESEČNE AKCIJE

Traju od prvog (od 00h) do petnaestog (do 24h) dana u mesecu, donose sniženje od -20% na redovne cene artikala i odnose se na jedan ili više proizvoda. 

VIKEND AKCIJE

Traju petkom (od 00h), subotom i nedeljom (do 24h), donose sniženje od -25% na redovne cene artikala i odnose se na jedan ili više proizvoda. 

PROMO PAKETI

Iskoristite mogućnost kupovine promo paketa koji sadrže kombinaciju popularnih proizvoda Eci Peca, a koji u paketu imaju nižu cenu.

OUTLET PONUDA

Značajnu uštedu možete ostvariti i kupujući proizvode iz OUTLET ponude u sledećim kategorijama: rasprodaja bebi opreme, rasprodaja igračaka, proizvodi sa oštećenom ambalažom i proizvodi bez originalnog pakovanja.
Sniženje cena proizvoda iz outlet ponude traje do isteka zaliha ili datuma naznačenog ispod cene proizvoda.

DODATNE POGODNOSTI

  • Cena poštarine je 199 dinara bez obzira na veličinu i težinu pošiljke. Za porudžbine čiji je iznos 1500 dinara i više - troškovi dostave su besplatni. 
  • Odloženo slanje paketa - U Eci Pec internet prodavnici možete zatražiti da vam paket bude isporučen za najduže 7 radnih dana. Dovoljno je samo u deo porudžbenice "napomena/pitanje" napisati zahtev, datum za slanje koji vam odgovara i isporuka paketa će biti odložena prema vašoj želji.

Kompanija Jamax M, vlasnik internet prodavnice Eci Pec, zadržava pravo izmene i dopune odluka o akcijskoj i promotivnoj ponudi prodavnice, sa obavezom obaveštavanja klijenata putem ove stranice sajta.
Hvala vam na poverenju i kupovini u Eci Pecu.