You are here

Dođite u bioskop i uzmite svoj Eci Pec poklon vaučer!

Poštovani prijatelji Eci Peca i bioskopa - pozivamo vas na premijeru filma za decu FANTASTIČNO PUTOVANJE U OZ u subotu 27. oktobra u 16 časova, bioskop Cineplexx, Delta City u Beogradu.

Ovo je nastavak čuvene bajke "Čarobnjak iz Oza" u kojem ćemo upoznati devojčicu Doroti. Ona je unuka poznate Doroti iz originalne bajke, koja uz pomoć bakinih magičnih cipelica dospeva u OZ, u Smaragdni grad. Grad je u opasnosti od strane lukavog Urfina Džusa i njegove drvene vojske, a Doroti je ta koja ima zadatak da mu se suprotstavi. Kako će Doroti sa drugarima Limenim, Strašilom i Lavom poraziti Urfinovu vojsku - dođite da pogledamo zajedno!

Eci Pec ima razlog više za vaš dolazak.

Uz svaku ulaznicu za film, dobijate POKLON VAUČER naše onlajn prodavnice!

  

POKLON VAUČER donosi 10% popusta na sve kupovine u Eci Pecu od 01. novembra do kraja 2018. godine. Dovoljno je samo da prilikom popunjavanja onlajn obrasca u polje KUPON KOD unesete naziv koda sa vaučera - OziEciPec - i kliknete na polje AKTIVIRAJ KUPON. Nakon aktivacije, vaš račun će biti umanjen za 10%. 

Sniženje koje kupon donosi odnosi se na cene svih igračaka i proizvoda Eci Peca, izuzev onih koji su već na popustu. 

Pored premijere, vaučeri za popust za kupovinu na Eci Pec šopu će se deliti i pri projekcijama ovog filma u Novom Sadu, Čačku i Nišu.

Želimo vam uživanje u filmu, kokicama, druženju i proizvodima Eci Peca. Vidimo se na premijeri!