You are here

Molba jedne mame za sve muškarce sveta

Za Kaylin Maree Schimpf iz Teksasa je u septembru 2016. godine čulo preko 65 hiljada ljudi širom sveta, i to zbog njenog emotivnog Facebook statusa sa predivnom porukom. Naime, ona se obratila svim muževima, sa molbom da fotografišu svoje supruge.

Ako ste supruge i majke, znate i same da većina na sebe preuzima ulogu dežurnog fotografa. Od samog početka porodičnog života, mame su uglavnom te koje fotografišu decu, aktivnosti, prve momente raznih situacija s decom, itd. Činjenica je da su očevi većinu dana na poslu i  da su manje prisutni u odrastanju dece uopšte, ali to nije razlog da ne podele ovu ulogu sa svojom suprugom i ne razmisle o poruci mame Kaylin. Ona je napisala sledeće.

„Dragi muškarci... fotografišite je...

Nije važno kako ona izgleda i da li vam u tom trenutku govori „Ne!“, fotografišite je.

Možda ne mislite o tome često, ili ne mislite o tome uopšte, ali – koliko je ona puta fotografisala vas, vašu porodicu i život koji ste stvorili?

Kada je jednoga dana ne bude bilo, te fotografije neće pokazati ženu koja stoji iza objektiva.

Fotografišite je.

To što je čupava, nenašminkana i u staroj prljavoj majci, neće biti važno vašoj deci jednoga dana, kada ostanu sami.

Ono što će im biti važno je da ste toliko voleli osobu koju ste fotografisali, da ste hteli zauvek sačuvati baš taj momenat u vremenu.

Nijedna žena ne želi da svoju prošlost gleda na selfijima. Uradite ono što ona za vas radi svaki dan i sačuvajte neprocenjive momente.   

Budite ponosni na nju. Fotografišite je. I pre i nakon što ste dobili decu.

Samo je fotografišite...“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da li vi fotografišete svoje supruge?

 

Izvor: Popsugar.com