You are here

Zašto baš na ECI PECU da kupite poklone za decu?

Tražiš internet prodavnicu u kojoj ćeš obaviti što bolju prazničnu kupovinu, uštedeti i kupiti korisne poklone za decu?
Evo razloga zbog kojih je BAŠ ECI PEC pravo mesto za to. 

UVEK NEKA AKCIJA

Na Eci Pecu te uvek čeka raznovrsna akcijska ponuda. Klikni na ovaj link > AKCIJA  i pogledaj šta je trenutno na sniženju.

 

Kada ti zatrebaju stvarčice za bebu, prvo pogledaj šta je na rasprodaji, možda baš tamo nađeš ono što ti treba, i usput uštediš. Klikni ovde > RASPRODAJA - BEBI OPREMA

 

Na ovoj stranici > RASPRODAJA - IGRAČKE  se nalaze igračke koje se više neće nabavljati i zbog toga im je cena snižena za 30 do 50%.

 

OŠTEĆENA AMBALAŽA  Ako kupuješ za svoje dete i nije ti važno kako izgleda pakovanje proizvoda, pogledaj prvo OVU PONUDU.

PAKETI KOJI ŠTEDE 

Još jedan način da uštediš kupujući na Eci Pecu je putem PROMO PAKETA. Oni sadrže dva ili više proizvoda koji su tematski povezani, koje je korisno kupiti zajedno, a u paketu imaju nižu cenu.

Verujemo da će ti se svideti njihov sadržaj, cena i opcija da jednim klikom poručiš više proizvoda. Pogledaj ih OVDE.

ODLOŽENO SLANJE I PLAĆANJE

Ako iz bilo kog razloga nisi u mogućnosti da primiš porudžbinu nakon što si je poručila, uvek možeš da ODLOŽIŠ SLANJE paketa za najduže 7 dana. Ovo je odlična prilika da kupiš nešto po akcijskoj ceni ili dok si van kuće, a da ti paket stigne kada dobiješ platu ili se vratiš s odmora.

Da bi ostvarila ovo pravo, dovoljno je samo da pri poručivanju, u polje NAPOMENA/PITANJE uneseš informacije o danu kada želiš da paket bude poslat. Ukoliko poručuješ telefonom ili putem FB i IG inboksa, napomeni nam da želiš iskoristiti ovu mogućnost.

DOMAĆI BRENDOVI

Kupujući na Eci Pecu, direktno podržavaš rad velikog broja ljudi iz Srbije koji rade na kreiranju, promociji i distribuciji proizvoda koji pripadaju brendovima Pino, ElfiBigBamBoo. Hvala. :)

 

ODMAH JASNA DOSTUPNOST

Na Eci Pecu ćeš odmah videti da li nekog proizvoda nema na stanju, jer se ova informacija nalazi pored cene i slike proizvoda. Ovo je posebno korisno ako poručuješ kasno uveče i noću, te ne moraš čekati početak rada korisničke službe i informaciju da li ćeš dobiti ono što si poručila.

 

LJUDI, UVEK TU ZA TEBE

Iako onlajn kupovina liči na dopisivanje sa mašinom, Eci Pec tim se trudi da kupovinu učini prijatnom i neposrednom. 

Tu smo da za tebe kreiramo porudžbenicu ako nas pozoveš telefonom (032/375-880, 063/349-127), javiš se putem inboksa Eci Pec FB stranice, putem inboksa Eci Pec Instagram stranice ili putem mejla info@eci-pec.rs. tu smo da proverimo zašto paket kasni, da predložimo poklone po uzrastu dece, kao i da pojasnimo osobine proizvoda koje želiš. I to radimo svakog dana od 8 ujutro do 20 sati uveče. 

NAJPOVOLJNIJA POŠTARINA

Za sve porudžbine do 1500 dinara vrednosti, poštarina je 199 dinara, a ako je tvoj račun 1500 dinara i više - poštarina je besplatna.

Ovo pravilo važi za sve porudžbine, bez obzira na njihovu veličinu i težinu. Eci Pec saradnik za isporuku je kurirska služba D Express.

 

IZGUBIO SE NEKI DEO?

Ako se izgubio ili polomio deo igračke ili stvari za bebu kupljene na Eci Pecu, javi se. Ukoliko imamo taj rezervni deo na stanju - rado ćemo ga poslati. Zamenski delovi su besplatni, obaveza kupca je samo da plati iznos poštarine.

BRZO I SIGURNIJE

Ne moraš se spremati, odlaziti u radnju, tražiti parking i trošiti vreme na kupovinu koju ćeš na Eci Pecu završiti za nekoliko minuta. Poručivanje onlajn je moguće 24 sata dnevno, svakog dana u godini. Bez čekanja u redu i masi ljudi, sigurno, iz udobnosti doma.

ZA TVOJU FIRMU?

Na Eci Pecu uvek možeš kupiti igračke i ostale proizvode po posebnim uslovima kreiranim za pravna lica, uz stručnu podršku pri izboru. Ako su ti potrebne igračke za rad (vrtić, igraonica) ili ih želiš pokloniti deci zaposlenih (Nova godina, Uskrs, proslave...) - tu smo da se dogovorimo.

3 NAČINA PLAĆANJA

Izaberi način koji ti najviše odgovara i porudžbinu plati: gotovinom (kuriru prilikom preuzimanja), uplatnicom ( u banci/pošti ili e-bankingom) ili platnom karticom (trenutno plaćanje).  

 

Hvala što poklanjaš poverenje Eci Pec internet prodavnici. Trudićemo se da u budućnosti imaš još više povoda za zadovoljstvo. 

Pozivamo te da u komentaru podeliš lična iskustva sa kupovinom na Eci Pecu. Napiši nam - da li si nečim bila posebno zadovoljna ili šta predlažeš da saradnja bude još bolja?