You are here

TRAGOVI

AKCIJA - 17%
TRAGOVI
TRAGOVI
TRAGOVI
TRAGOVI
Šifra:
0990
Redovna cena:2.399,00 RSD
Cena:1.999,00 RSD
Ušteda:400,00 RSD (17%)
Proizvod je neocenjen

Igra o umetnosti i putovanju TRAGOVI je edukativna društvena igra namenjena deci i odraslima. Deca i odrasli kroz igru na zabavan način saznaju o životu i radu četiri nacionalne umetnice Nadežde Petrović, Isidore Sekulić, Desanke Maksimović i Milene Pavlović Barilli.

Puno interesantnih podataka (kada je počela da se igra košarka u Beogradu ...), zanimljivih zadataka (objasni pantomimom jednu životinju ...), rezultatska neizvesnost do samog kraja, doprineće da TRAGOVI budu omiljena igra za celu porodicu. Sastavni deo igre su i karte, veličine razglednica, koje su reprodukcije slika naše četiri akademske slikarke Silve Vujović, Milice Salaški, Katarine Zarić i Ane Kapor.

TRAGOVI igra o umetnosti i putovanju dobitnik je priznanja DOBRA IGRAČKA za 2013. godinu!

Set sadrži Tabla za igru Karte sa reprodukcijama slika - 40 kom Bonus karte - 4 kom Knjižica Pametnica Kirigami Drveni žetoni figurice Kockica Kutija u kojoj se nalaze ostali elementi.

A ako neko ima pametni telefon ili tablet, igra se može dodatno proširiti, a igrači još više zabaviti i naučiti. 

VAŽNA NAPOMENA: Za igranje drustvene igre nije potreban smartphone ili bilo kakav uređaj. Sve što je potrebno za igru se nalazi u kutiji! Pametni telefon ili tablet igru mogu samo "proširiti" i učiniti je još zanimljivijom i interesantnijom. 

Preporučen uzrast: 
za decu stariju od osam godina.
image image image