Blog

Elfi bebi paketi koje mame hvale. Pogledajte – Zašto?

Upoznajte Elfi promotivne pakete bebi opreme, koji sadrže korisne proizvode namenjene svakodnevnim bebinim potrebama. Svojim sastavom, izgledom proizvoda i cenom, oduševili su mame i sve ostale koji su ih izabrali za darivanje najmlađih. Ponuda proizvoda tematski čini tri zasebne celine, ali se zahvaljujući raznovrsnosti mogu i kombinovati po potrebi i želji.

LET’S GO! PAKET

Kako se može naslutiti iz naziva, čine ga uvek dobrodošli bebi dodaci za izlazak iz kuće, šetnje, odlazak u goste, kraće putovanje… Plastična flašica, Termos za flašicu, Neprosipajuća šolja sa tvrdim piskom, Četka za pranje flašica i cucli + Zvečka – Glodalica na poklon. Boje i dezeni proizvoda odgovaraju i devojčicama i dečacima, a pogodni su i za pojedinačnu i kombinovanu upotrebu.

ELFI PUŽIĆ PAKET

Izabrani proizvodi u zelenoj boji sa simpatičnim ilustracijama pužića čine odličan tematski poklon ili kolekciju Elfi proizvoda za vašu bebu. Činija sa escajgom, Šolja sa silikonskim piskom, Termos neprosipajuća šolja, Zvečka  sa lopticom + Glodalica – Zvečka na poklon, zadovoljiće sve ukuse i doneti radost svojim veselim dezenom.

ELFI MACA PAKET

Čine ga birani Elfi proizvodi za bebe devojčice, u nežno roze boji sa ilustracijama mace: Šolja sa silikonskim piskom, Neprosipajuća šolja sa tvrdim piskom, Silikonska varalica (6-16m), Činija sa escajgom + Glodalica Torbica na poklon. Raznovrsni i kvalitetni proizvodi Elfi paket Maca čine veoma praktičnim i dobrodošlim za razne periode tokom prve i druge godine vaše male devojčice.

Zašto se odlučiti za Elfi bebi pakete?

  • Sadrže sigurne i kvalitetne proizvode kojima su zadovoljne i mame i bebe;
  • odlični su za kreiranje ili dopunu opreme za vašu bebu;
  • predstavljaju sjajan poklon biranih bebi proizvoda;
  • štede vaše vreme za biranje i kombinovanje proizvoda;
  • štede vaš budžet i dostupni su po povoljnoj ceni od 1500 dinara;
  • za njihovo slanje nema troškova poštarine.

Pogledajte komentare i poruke mama i baka koje su kupile neki od Elfi paketa, putem Fb stranice Rastemo zajedno.

Kreirani da budu praktični, ekonomični, pomoć pri odluci, brzoj kupovini ili izboru – ELFI PROMO PAKETI s razlogom uživaju dobijene komplimente. Hvala svim mamama na iskrenom mišljenju koje dele sa nama, ono je najmerodavniji pokazatelj vrednosti paketa.

Ako i vi zatrebate kvalitetne, praktične i neodoljive bebi proizvode i sjajne uslove za kupovinu – ELFI BEBI PAKETI vas čekaju na Eci Pecu.

*Elfi bebi paketi su dostupni samo na sajtu Eci Pec, ne i u maloprodajnim objektima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *