You are here

Igre uloga

Pino Set Saobraćajni znaci

Pino Set - Saobraćajni znaci

Naučite prve saobraćajne znakove kroz igru!

1.220,00 RSD
PINO Set vozića sa prugom

PINO Set vozića sa prugom

Ovo je igračka namenjena igri mašte i uloga, ali zahteva snalažljivost u sklapanju delova u jednu veliku celinu. Naime, prvi zadatak deteta jeste da „izgradi“ prugu od odgovarajućih elemenata. Zatim mora da napravi voz koga čine lokomotiva i dva vagona. Postavljanje eksterijera poslednji je korak u pripremama za početak velikog putovanja.

2.852,00 RSD
PINO Igra Doktorski set

PINO Igra Doktorski set

Pino igra DOKTORSKI SET podstiče dečiju kreativnost i maštu, utiče na emocionalni razvoj i pomaže deci da se oslobode straha od odlaska kod lekara.

Kroz ovu igru uloga deca stiču nova znanja o zanimanjima odraslih, uče nove pojmove i reči i razvijaju socijalne veštine. U toku igranja deca mogu da nose kostim i koriste rekvizite, da se kreću, donose odluke i na taj način jačaju svoj karakter i shvate koliko je uloga doktora važna.

1.670,00 RSD
Outlet
PINO Igra Bolnica

PINO Igra Bolnica

Oštećeno pakovanje proizvoda.

Redovna cena ovog artikla je 3226.00 RSD. 

Outlet ponuda traje do isteka zaliha, zaključno sa 31.12.2019. godine.

2.581,00 RSD
PINO Alat

PINO Alat

Set Alat svojim bogatim sadržajem prilagođen je dečijoj igri koja zahteva stimulativnu fizičku i socijalnu sredinu. Preko igre u kojoj se koristi alat za male majstore, podstiče se razvoj i usavršavaju čulna opažanja deteta, zadovoljava se prirodna potreba radoznalosti deteta u odnosu na svet koji nas okružuje.

3.226,00 RSD