You are here

KAMILE SU DEBELE - UROŠ PETROVIĆ

KAMILE SU DEBELE - UROŠ PETROVIĆ
Šifra:
Laguna19
Cena:799,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Prosek: 6 (1 glas)

 
 
 
 
Prvo pročitaš pesmu, pa prođe nekoliko trenutaka, pa tek onda shvatiš u čemu je njena poenta!

Ove 32 pesme za razmišljanje razmrdavaju najtaninije niti logike i bruse oštrinu uma, a tako se nešto u ovoj meri i na ovaj način dogodilo prvi put u istoriji poezije, još od kada su prvi ljudi počeli da nespretno nabadaju rime pa sve do savremenih poetskih bravura Gorana Gocića.

Samo odabrani mogu odmah da shvate u čemu je poenta ovih pesama za razmišljanje.
Proveri da li si među njima!

"Kamile su debele
al’ to vešto kriju
tako što stomake
na leđa nabiju."
 
+ SPECIJALNI DODATAK: 32 ZAGONETNA PITANJA O ŽIVOTINJAMA

Zagonetna pitanja predstavljaju inovativni koncept pitanja koja pokreću proces razigranog razmišljanja, promišljanja raznih mogućnosti, pronalaženja alternativnih ideja i rešenja, povezivanja svega što se zna i pretpostavlja. Čik probaj da brzo rešiš neko od njih!

"Zašto mali majmuni marmozeti u južnoameričkim gradovima biraju drvo za prenoćište isključivo po izgledu kore stabla?"

 
Ako vam se svidela knjiga, pogledajte kako izgleda "CRAZY ZOO" ŠOLJA OD BAMBUSA, inspirisana knjigom "Kamile su debele". 
Pogledajte je OVDE i napravite svoj ZOO komplet koji slavi životinje i prirodu!
 
 
Knjigu Ilustrovao - Aleksa Gajić

 
Autor knjige KAMILE SU DEBELE je predsednik Mense Srbije, jedan od najuspešnijih rešavača IQ-X testa na svetu, koautor inovativnog programa u obrazovanju NTC Sistem učenja koji se predaje i primenjuje u nekoliko zemalja Evrope.

O autoru

Uroš Petrović piše knjige za decu i mlade koje pomeraju granice u savremenoj srpskoj literaturi. Počev od zbirki priča – mozgalica i romana u zagonetkama do fantastičnih pripovesti, dela ovog autora su originalne pustolovine koje nagrađuju čitaoce. Razmrdavanje vijuga, susret sa čudesnim, neobičnim, ali i zastrašujućim, raskošna mašta i osobeni humor u njegovim knjigama, sve više postaju omiljenim štivom i za odrasle.

Preporučen uzrast: 
7 +
image image image