You are here

NEKO SE USELIO U ONU STARU VILU - UROŠ PETROVIĆ

AKCIJA - 20.0%
NEKO SE USELIO U ONU STARU VILU - UROŠ PETROVIĆ
Šifra:
laguna 15
Redovna cena:799,00 RSD
Cena:639,20 RSD
Ušteda:159,80 RSD (20.0%)

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Akcija traje u periodu: 
od 16.10.2020 do 31.10.2020
Proizvod je neocenjen
 
 
 
Šta čekate? Još jedan sasvim običan dan? Sa ovom knjigom u rukama, takav vam se, jednostavno, neće dogoditi...

Pred vama je novi roman u zagonetkama Uroša Petrovića, velikog majstora zagonetnih pustolovina i ostalih mozgolomnih zavrzlama! Uz to, ilustrovao ga je Aleksandar Zolotić, veliki majstor tajanstvene svetlosti papira.

Ko se uselio u onu staru, misterioznu, zastrašujuću, neobičnu vilu? Kakve tajne se skrivaju unutar te stare kuće?

Proživite ovu napetu avanturu sa Lunom, Lirom i Veom, decom čudnih naravi iz još čudnije Ulice ljuljaški. Pred vama se nalazi mnogo iznenađenja i čak trideset mozgolomnih misterija koje vam neće dati mira dok ih ne rešite!

Evo jedne od njih:

U šumi je njeno mesto
i opasne zube ima.
Iz šume se čuje često,
život nema, al’ život otima.

 

Autor knjige NEKO SE USELIO U ONU STARU VILU je predsednik Mense Srbije, jedan od najuspešnijih rešavača IQ-X testa na svetu, koautor inovativnog programa u obrazovanju NTC Sistem učenja koji se predaje i primenjuje u nekoliko zemalja Evrope.

O autoru

Uroš Petrović piše knjige za decu i mlade koje pomeraju granice u savremenoj srpskoj literaturi. Počev od zbirki priča – mozgalica i romana u zagonetkama do fantastičnih pripovesti, dela ovog autora su originalne pustolovine koje nagrađuju čitaoce. Razmrdavanje vijuga, susret sa čudesnim, neobičnim, ali i zastrašujućim, raskošna mašta i osobeni humor u njegovim knjigama, sve više postaju omiljenim štivom i za odrasle.

Preporučen uzrast: 
7 +
image image image