You are here

NTC Puzzle Amerika

NTC Puzzle Amerika
Šifra:
NTC004
Cena:798,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Artikal trenutno nije na stanju. Obavesti me kada proizvod ponovo bude dostupan.

Prosek: 6 (5 glasova)

 Učinimo geografiju zabavnom, sa NTC pazlama Amerika i NTC memorijskim kartama.

  • puzzle, 88 komada
  • memorijske karte, 2 kompleta
  • čvrst karton
  • zanimljiva geografija
  • razvoj sinapsi
  • razvoj fine motorike
  • razvoj funkcionalnog znanja

NTC puzzle Amerika predstavljaju kartu Severne i Južne Amerike sa državama u bojama njihovih zastava, sa osnovnim obeležjima pojedinih zemalja.

Omogućavaju istraživanje zemalja severnog i južnog američkog kontinenta na sasvim poseban način, bude dečiju radoznalost i vreme za igru čine ispunjeno zabavnim učenjem.

Deo edukativnih sredstava NTC sistema učenja Dr Ranka Rajovića.

Srpski, engleski i nemački prevod instrukcija za igru.

GRAĐENJE VEŠTINA – Sa NTC puzzle i memorijskim kartama Amerika deca razvijaju motoričke, kognitivne kao i veštine rešavanja problema. Takođe, ovo je savršena igra za razvoj asocijacija i klasifikacija pomoću kojih dete uspeva da sastavi pazle i trajno usvoji znanje o državama Amerike.

Prvi komplet karata sadrži zastave zemalja, dok se na drugom nalaze ilustracije osnovnih obeležja zemalja: Meksiko – kaktus, Njujork – Kip Slobode, jabuka, itd. Deca mogu da slažu karte na više načina, povezujući zemlju i njeno glavno obeležje, povezujući zemlju i njene okolne države, itd...

ZABAVA ZA SVE – NTC puzzle i memorijske karte su odlična prilika za samostalno učenje i zabavu dece, ali i svih članova porodice, drugara u vrtiću, pri edukativnim radionicama i drugim prilikama.  

VERUJEMO– Verujemo u prirodnu dečiju radoznalost o svetu i svemu što se u njemu nalazi. Čineći geografiju zanimljivom, trudimo se da je razvijamo i stvaramo bolju generaciju stanovnika naše prelepe Zemlje.

Šta je i kako funkcioniše NTC sistem učenja – pogledajte na sajtu www.ntcucenje.com

Više o Dr Ranku Rajoviću, možete saznati ovde.

Kako simboli stvaraju dugoročno znanje, pročitajte u tekstu: Nastavnik geografije, kojeg sva deca obožavaju – igra memorije

Zemlja proizvodnje: Srbija
​Rok upotrebe: neograničen

Dimenzije: 
21 x 24,5 x 6 cm
Preporučen uzrast: 
3 +
image image image