You are here

PINO NTC "Ne ljuti se, čoveče"

PINO NTC "Ne ljuti se, čoveče"
PINO NTC "Ne ljuti se, čoveče"
PINO NTC "Ne ljuti se, čoveče"
PINO NTC "Ne ljuti se, čoveče"
Šifra:
4p006 ntc
Cena:2.578,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Prosek: 5.4 (11 glasova)

"Ne ljuti se, čoveče" je društvena igra koja kod dece podstiče razvoj logičkog i matematičkog razmišljanja, predviđanja i zaključivanja. Poštujući pravila igre, deca uče da kontrolišu svoja osećanja, da budu strpljiva i istrajna i da se socijalizuju. Igranje društvenih igara pomaže razvoj moralnosti, prihvatanje društvenih pravila života, uočavanje i razumevanje odnosa među ljudima, saradnju i takmičenje. U društvenoj igri ne dominira motorička spremnost. Ona traži drugačije kvalitete. Zato u njoj ravnopravno mogu da učestvuju i da pobeđuju i povučena i stidljiva deca, deca koja ne žele da budu u centru pažnje ili deca koja nisu motorički spretna.

Dodatna vrednost Pino - NTC igre "Ne ljuti se, čoveče" je što dete kroz igru uči nove simbole i stiče osnovna znanja o državama i njihovim obeležjima. 

Preporuka za roditelje je da uvedu i nova pravila pomeranja figurica, tako što se figurice jedan dan pomeraju hvatanjem palcem i kažiprstom, sledeći dan palcem i srednjim prstom i tako redom do malog prsta. Na ovaj način se razvija fina motorika, značajna za razvoj ukupnih mentalnih sposobnosti deteta, jer prsti formiraju veliki broj sinapsi u mozgu.

Više o NTC sistemu učenja pročitajte u NTC brošuri  ili na sajtu www.ntcucenje.com.

Pogledajte i NTC literaturu, autora dr Ranka Rajovića. 

Kako poručiti knjige i NTC igračke sa popustom?

Sirovinski sastav: drvo, boje, papir, metal, lepak
Proizvođač i uvoznik: JAMAX M d.o.o., Čačak
Zemlja proizvodnje: Kina
Rok upotrebe: neograničen

Preporučen uzrast: 
5 +
Dimenzije: 
24 x 24 x 1,5 cm
Uputstvo za upotrebu: 
image image image