You are here

Društvena igra Martina zagonetna kutija outlet

AKCIJA - 20%
Outlet
 Društvena igra Martina zagonetna kutija outlet
Šifra:
8538 outlet
Redovna cena:2.480,00 RSD
Cena:1.984,00 RSD
Ušteda:496,00 RSD (20%)

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Akcija traje u periodu: 
od 12.03.2019 do 31.12.2019
Proizvod je neocenjen

Oštećeno pakovanje, kutija malo izgrebana.

Društvena igra Martina zagonetna kutija je igračka nastala u saradnji kompanije JamaxM sa Urošem Petrovićem, autorom serijala knjiga o zelenokosoj devojčici Marti Smart kojim je inspirisana ideja ove igre.

Igračka je osvojila priznanje „Dobra igračka“ za 2016. godinu, koju već 20 godina dodeljuje udruženje Prijatelji dece Srbije u okviru Dečje nedelje.

Martina zagonetna kutija predstavlja set igara koji se sastoji od:

  • Martine zanimljive geografije;
  • Zagonetne osmice;
  • Pino Mozgalice.

Martina zanimljiva geografija i Zagonetna osmica osmišljene su da ožive staru omiljenu i skoro zaboravljenu igru Zemljopis (Zanimljiva geografija) na jedan sasvim novi, mozgolomni način. Ovako osmišljena igra podstiče decu da efikasnije razmišljaju, koriste i razvijaju inteligenciju i stiču sposobnost pronalaženja mnoštva ideja i novih rešenja.

Cilj igre

Igra pomaže deci da prošire opšte i znanje iz raznih oblasti, ali – što je još važnije – da to ne čine na reproduktivan način, već da s radošću nadahnjuju mozak i budu promišljeniji, maštovitiji i aktivniji.

Pino drvena MOZGALICA rešava se nezavisno od prve dve igre i njom se kod dece razvijaju vizuelne, motoričke, logičke i matematičke sposobnosti.

Pino PEŠČANI SAT možete koristiti pri merenju vremena potrebnog za davanje odgovora na pitanja-zadatke igre ili slaganje Mozgalice.

Šta sve sadrži Martina zagonetna kutija i kako se igra svaka od igara iz ovog seta - PROČITAJTE OVDE

image image image