You are here

Uslovi korišćenja

Opšti uslovi: 

Po porijemu porudžbine stići te vam potvrda porudžbine na e-mail adresu koju ste ostavili u porudžbini. Prodavac ima obavezu da poručene proizvode isporuči ispravne i u navedenom predviđenom roku. U slučaju bilo kakvih izmena prodavac je dužan da kupca obavesti putem e-maila ili telefonski. Sve eventualne izmene, osim onih po pitanju isporuke, ne odnose se na potvrđene porudžbine.

Opis proizvoda:

Nastojimo da proizvode opišemo što je tačnije moguće. Ne garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Ukoliko proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu, možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Politika privatnosti:

Podaci kupca koji se daju prilikom registracije na sajtu www.eci-pec.rs se čuvaju u maksimalnoj tajnosti. Dostupni su samo prodajnoj službi i koriste se isključivo za narudžbine.

Svaki registrovani kupac u svakom momentu ima pravo da izmeni svoje registrovane podatke, u slučaju da se u međuvremenu promeni neki od podataka za isporuku (adresa, broj telefona i slično).

Saglasnost i promena uslova:

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj stranici. Eci Pec shop je u obavezi da se pridržava svega navedenog, a eventualne izmene postojećih uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici i slanja e – mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima. 

Sadržaj sajta

Sajt www.eci-pec.rs zadržava pravo na kompletan sadržaj sajta kao i pravo da isti sadržaj menja i dopunjava. Svaka zloupotreba sadržaja sa sajta www.eci-pec.rs je nelegalna i podleže pravnoj regulativi.