You are here

Kupujte (za bebe i decu) BEZ IZLASKA IZ KUĆE i UŠTEDITE na stvarima koje nam sada zaista trebaju

Nalazimo se u periodu vanredne situacije u kojoj najveću pretnju predstavlja IZLAZAK IZ KUĆE i boravak na mestima gde ima ljudi. Takođe, možda još veći izazov je - Kako zabaviti decu u kući, tokom svih dana koji su pred nama? 

Trebaće nam mnogo ideja, snalažljivosti, ali i igračaka i materijala sa kojima ćemo okupirati dečiju pažnju. Zato vam predstavljamo ECI PEC OLAKŠICE za sigurnu kupovinu iz svog doma, koja će vam pomoći pri izboru, a pritom i uštedeti budžet. 

AKCIJA 

Pogledajte deo sajta pod nazivom AKCIJA u kojem će se tokom celog perioda vanredne situacije nalaziti najpopularnije i prikladne igračke za uslove igranja i učenja kod kuće.

Trenutno se na akciji nalaze DRUŠTVENE IGRE, one koje najviše volimo i svi znamo da igramo, ali i neke druge koje bi sigurno oduševile i decu i roditelje.

EDUKACIJA NAJMLAĐIH

Izostanak iz vrtića znači i smanjenje edukativnih aktivnosti koje se u vrtićima sprovode, posebno kod dece predškolskog uzrasta, što uopšte ne ide u korist mališanima koji će u septembru krenuti u 1. razred. Ukoliko želite, deci možete ponuditi neku od PINO ili TOP BRIGHT EDUKATIVNIH IGRAČAKA i zajedno sa njima naučiti slova, brojeve i prve računske operacije. 

UŠTEDA

Budući da u ovom periodu ne idemo u goste i na dečije rođendane, uglavnom kupujemo za svoju decu i pakovanje igračke nam nije od velike važnosti. Zašto onda ne iskoristiti mogućnost kupovine iz OUTLET DELA - OŠTEĆENA AMBALAŽA, koji sadrži pakovanja nižeg kvaliteta, ali POTPUNO ISPRAVNE I NEOŠTEĆENE PROIZVODE.

Ova kategorija sadrži igračke i bebi opremu i štedi naš budžet i do 40% redovne cene proizvoda.

   

Uštedu donosi i Eci Pec kategorija OUTLET - RASPRODAJA IGRAČAKA u kojoj možete pronači čuvene norveške LARSEN EDUKATIVNE SLAGALICE za učenje engleskog jezika, kao i PLAN TOYS drvene igračke, vrhunskog kvaliteta, snižene za 50%.

  

AKO ČEKATE BEBU ili ste se nedavno porodili, onlajn kupovina zaista može biti spas u toku vanredne situacije.

Sigurno i bez izlaska iz kuće možete nabaviti svu potrebnu BEBI OPREMU ELFI BRENDA: flašice, varalice, šolje, činije, stvari za negu bebe... kao i ELFI PUMPICU za izmlazanje, veoma hvaljenu od strane mama.    

Iskustva mama o Elfi Pumpici, pročitajte OVDE.

Pored toga što smo preduzeli sve propisane mere zaštite i potpuno prilagodili poslovanje uslovima vanredne situacije, nudimo vam i dalje pogodnosti:

- odloženog slanja paketa do 7 radnih dana;

- pravo na besplatnu poštarinu za sve porudžbine od 1500+RSD;

- plaćanje e-banking-om i platnom karticom, što znači da ćete izbeći korišćenje gotovine, što je u vanrednoj situaciji više nego dobrodošlo.

Inboks naše FB stranice ECI PEC vam je na raspolaganju svakog dana za sva pitanja, nedoumice, sugestije ili poručivanje. 

Kupujte sigurno, iz svoje kuće i budite nam zdravi!

#ostanikodkuce