O NAMA

Skraćeni naziv pravnog subjekta: JAMAX M DOO ČAČAK

Poštanska adresa: Bulevar oslobođenja 17, 32000 Čačak

Delatnost i šifra delatnosti: Trgovina na veliko, 4690

Matični broj: 17435639

Poreski broj (PIB): 100899344

Web adresa: www.jamaxm.rs

Kontakt telefon: 032/374-777

Kontakt e-mail: office@jamaxm.rs

Internet prodavnica Eci Pec posluje u okviru kompanije Jamax M iz Čačka čiji je rad posvećen proizvodima za bebe, decu i mlade. Naš asortiman čine drvene igračke, oprema za bebe i odabrana štampana izdanja.

Sigurnost, proveren kvalitet i usklađenost sa aktuelnim evropskim i svetskim standardima su karakteristike koje se podrazumevaju kod proizvoda iz našeg asortimana.

Pino Toys, Elfi i Lulë su naši brendovi koji predstavljaju suštinu opredeljenosti i osnovnih vrednosti kompanije Jamax M.

PINO - DRVENE IGRAČKE
Drvene igračke Pino Toys omogućavaju deci da budu bliža prirodi, da rastu i razvijaju se u stimulativnom i kreativnom okruženju, podstičući – spontano i kroz igru – razvoj mnoštva sposobnosti i znanja (senzomotorni, kognitivni, emocionalni, moralni, socijalni i razvoj govora).

ELFI - OPREMA ZA BEBE
Asortiman Elfi proizvoda za bebe sastoji se od flašica, cucli, pribora za jelo, negu i sigurnost beba kao i proizvoda za dojenje. Elfi proizvodi u potpunosti zadovoljavaju stroge kriterijume kvaliteta i sigurnosti i izrađeni su po najvišim evropskim standardima.

LULË TOYS - DRVENE IGRAČKE
Lulë drvene igračke su moderne, razvojno-podsticajne gračke za bebe i decu, koje odlikuje vrhunski kvalitet i dizajn. 

Paralelno sa sopstvenim robnim markama u ponudu Eci Pec onlajn prodavnice uvrstili smo i poznate svetske brendove drvenih igračaka ToP BRIGHT i Cubika.