Uslovi korišćenja sajta

Opšti uslovi

Po porijemu porudžbine stići te vam potvrda porudžbine na e-mail adresu koju ste ostavili u porudžbini. Prodavac ima obavezu da poručene proizvode isporuči ispravne i u navedenom predviđenom roku. U slučaju bilo kakvih izmena prodavac je dužan da kupca obavesti putem e-maila ili telefonski. Sve eventualne izmene, osim onih po pitanju isporuke, ne odnose se na potvrđene porudžbine.

Opis proizvoda

Nastojimo da proizvode opišemo što je tačnije moguće. Ne garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Ukoliko proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu, možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Politika privatnosti

Podaci kupca koji se daju prilikom registracije na sajtu www.eci-pec.rs se čuvaju u maksimalnoj tajnosti. Dostupni su samo prodajnoj službi i koriste se isključivo za narudžbine.

Svaki registrovani kupac u svakom momentu ima pravo da izmeni svoje registrovane podatke, u slučaju da se u međuvremenu promeni neki od podataka za isporuku (adresa, broj telefona i slično).

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj stranici. Eci Pec shop je u obavezi da se pridržava svega navedenog, a eventualne izmene postojećih uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici i slanja e – mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima. 

Sadržaj sajta

Sajt www.eci-pec.rs zadržava pravo na kompletan sadržaj sajta kao i pravo da isti sadržaj menja i dopunjava. Svaka zloupotreba sadržaja sa sajta www.eci-pec.rs je nelegalna i podleže pravnoj regulativi.