Prikaz 1–12 od 523 rezultata

PINO Magnetna mapa sveta

4,450.00 RSD
Šetamo se svetom i igramo sa magnetima!
 • upoznaj kontinente, zemlje, mora, okeane...
 • slaži delove u celinu
 • vežbaj opažanje i pamćenje
 • nauči strane sveta
 • zavoli geografiju :)

CUBIKA Drvena piramida (9 elemenata)

1,572.00 RSD
Didaktičke igračke poput Cubika DRVENE PIRAMIDE imaju prvenstveno jedan cilj: da podstaknu dete da razmišlja. Da se zamisli, da proba, da ne odustane kada pogreši i da na kraju nauči kako je došlo do cilja. Jednom naučen princip slaganja ove igračke, pomaže deci da u narednim situacijama problem reše lakše, jer su u svojim glavama već upoznali sistem povezivanja pojmova kao što su „veće-manje“, „gore-dole“, balansiranje, itd.

CUBIKA Drveni balans toranj (11 elemenata)

1,678.00 RSD
Cubika DRVENI BALANS TORANJ je igračka koja dete uči da bude pažljivo, koncentrisano i da razmišlja o gradnji tornja kao celini, zato što svaki deo ima tačno određeno mesto na kojem može da stoji. Zanimljiv je utoliko više jer nema ravne ivice nego je njegov oblik „razigran“ a vesele boje svakog njegovog dela još više doprinose takvom izgledu. Deca vole da razmišljaju i traže rešenja jer mnogo uživaju kada uspeju u svojim pokušajima, zato će njihovim glavicama ovo biti jedan odličan izazov.

CUBIKA Drveni Balans toranj (8 elemenata)

1,558.00 RSD
Cubika DRVENI BALANS TORANJ je igračka koja dete uči da bude pažljivo, koncentrisano i da razmišlja o gradnji tornja kao celini, zato što svaki deo ima tačno određeno mesto na kojem može da stoji. Zanimljiv je utoliko više jer nema ravne ivice nego je njegov oblik „razigran“ a vesele boje svakog njegovog dela još više doprinose takvom izgledu.

130907 TOP BRIGHT 2 U 1 SLAGALICA VATROGAS

644.00 RSD
Osnovne karakteristike
 • 24 drvene pazle
 • plastična igračka VATROGASAC, dimenzija 13,4 x 10 x 9,4 cm
 • kvalitetno drvo, sigurne ivice
 • testirana, BPA free plastika
 • praktična za odlaganje i čuvanje
 • dimenzije složene slagalice - 18 x 22,5 cm

ToP BRIGHT Slagalica Dinosaurusi (Kopiraj)

816.00 RSD
Uvek ćete znati gde se nalaze tri slagalice DINOSAURUSI, zato što su spakovane u zanimljivu kutiju u obliku jajeta. Svaka slagalica ima 6 delova i upoznaje dete sa vrstama dinosaurusa i odnosima u porodici. Uklapajući delove slagalice, dete će vežbati finu motoriku ručica i prstiju, istovremeno učeći odnose između delova i celine. Sirovinski sastav: boje, papir, karton, plastika Uvoznik: JAMAX M d.o.o. Čačak Proizvođač: ToP BRIGHT Animation Corporation Zemlja prozvodnje: Kina Rok upotrebe: Neograničen

PINO Drvena čigra DUGA

342.00 RSD
Znate li da su prve čigre nastale pre oko tri i po hiljade godina pre nove ere? :) Bile su napravljene od gline, i kao i danas, služile si za zabavu i vežbanje preciznosti.

PINO Čiviluk Meda

342.00 RSD
Dajte Pino Medi drži dečiju jaknu, ranac, vijaču… 🙂

PINO Čiviluk Lisica

342.00 RSD
Dajte Pino Lisici da drži dečiju jaknu, ranac, vijaču… 🙂

PINO Čiviluk Zec

342.00 RSD
Dajte Pino Zecu da drži dečiju jaknu, ranac, vijaču... :)

PINO Bilijar 4 u 1 set

3,284.00 RSD
Bilijar 4 u 1 set sadrži četiri igre: Bilijar, Klikeri, Iks-Oks i Zmijice i merdevine. Lagan je, praktičan i prenosiv. Set sadrži postolje za bilijar, ilustrovanu tablu, postolje za klikere, 16 staklenih klikera, 1 štap, 1 trougao, 4 figurice i kockicu.

ELFI AKTIVITI šolja 350 ml OUTLET

366.00 RSD
VAŽNO ZA DETE Imaš dete koje je uvek u pokretu, ili je krenulo na svoje prve treninge? I za sve aktivnosti mu stalno pakuješ flašice sa vodom, sokom? Onda je AKTIVITI flašica stvorena za njega! Dete će je obožavati zbog ilustracija koje su u skladu sa njegovim godinama, zbog trendi boja, kao i zbog oblika piska koji inače koriste samo „veliki“.