You are here

O nama

Internet prodavnica Eci Pec posluje u okviru firme Jamax M iz Čačka.

Jamax M je kompanija koja je posvećena deci i proizvodima za najmlađe. Naš asortiman čine drvene igračke i oprema za bebe.

Sigurnost, proveren kvalitet i usklađenost sa aktuelnim evropskim i svetskim standardima su karakteristike koje se podrazumevaju kod proizvoda iz našeg asortimana.

Pino Toys drvene igračke i Elfi oprema za bebe su naši brendovi koji predstavljaju suštinu opredeljenosti i osnovnih vrednosti kompanije Jamax M. Drvene igračke Pino omogućuju deci da budu bliža prirodi, da rastu i razvijaju se u mirnom, stimulativnom i kreativnom okruženju, podstičući na takav način – spontano i kroz igru – razvoj mnoštva njihovih sposobnosti i znanja (senzomotorni, kognitivni, emocionalni, moralni, socijalni i razvoj govora). Asortiman Elfi proizvoda za bebe sastoji se od flašica, cucli, pribora za jelo, negu i sigurnost beba kao i proizvoda za dojenje. Paralelno sa našim robnim markama u ponudu smo uvrstili svetske brendove drvenih igračaka Goki i Heimess i edukativne slagalice norveškog proizvođača Larsen.

Jamax M d.o.o.
Bulevar oslobođenja 17, Čačak
+381 32 374 777
www.jamaxm.rs