You are here

PINO Slagalica Emocije - Dečak

Pino Slagalica Emocije Dečak
Šifra:
5483.2
Cena:612,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Prosek: 6 (5 glasova)

Upoznaj osećanja - upoznaj sebe i drugare sa Pino Slagalicom Emocije - Dečak.

  • prepoznavanje osećanja i razvoj empatije
  • pomoć pri socijalizaciji
  • razvoj fine motorike i logičkog razmišljanja
  • povezivanje u celinu
  • 16 elemenata
  • kvalitetno drvo, fina obrada
  • čvrsta podloga za slaganje

Pino Slagalica Emocije - Dečak je slagalica podeljena u četiri dela, od kojih se svaki sastoji od četiri pazle. Sastavljene pazle čine ilustracije osnovnih osećanja. Ljutnja, sreća, tuga i strah predstavljeni su simpatičnim likovima dečaka, a ispod svake sastavljene ilustracije nalazi se emotikon sa istim osećanjem.

Na sredini igračke se nalazi drveni krug, čijim se okretanjem otvara polje sa emotikonom- emocijom ilustracije koju treba slagati.

Pino Slagalica Emocije - Dečak je veoma korisna za prvo upoznavanje deteta sa osnovnim emocijama, njihovim značenjem i odražavanjem u društvu. Upoznavajući se sa njima, dete bolje upoznaje ljude i međuljudske odnose. Razumevanje osnovnih emocija čoveka kod deteta budi empatiju i uči ga da iste prepoznaje i kod sebe, da ih razvija ili koriguje.

Igračka je namenjena deci najmlađeg uzrasta, koji stiču prva znanja o emocijama i veoma je značajna za razvoj socijalizacije.

Pored edukativnih osobina, ova igračka utiče i na razvoj fine motorike, razvija logičko mišljenje, povezivanje i slaganje u celinu.

Višestruke akcije koje zahteva igračka Pino Slagalica Emocije - Dečak, učiniće vašeg malog dečaka zainteresovanim i zadubljenim u igranje svakoga dana.

 

Za vašu malu devojčicu izaberite Pino Slagalicu Emocije - Devojčica.

Sirovinski sastav: drvo, papir, lepak, plastika
Proizvođač i uvoznik:
JAMAX M d.o.o., Čačak
Zemlja proizvodnje: Kina
Rok upotrebe: neograničen

Dimenzije: 
22 x 22,5 x 0,8 cm
Preporučen uzrast: 
18 m +
image image image