You are here

PINO Računaljka

AKCIJA - 20.0%
PINO Računaljka
Šifra:
8392
Redovna cena:1.222,00 RSD
Cena:977,60 RSD
Ušteda:244,40 RSD (20.0%)

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Akcija traje u periodu: 
od 20.08.2021 do 19.09.2021
Prosek: 5.4 (8 glasova)

Najbolji način za učenje brojeva i prvih računskih operacija - vizuelno i taktilno učenje uz Pino Računaljku!

  • razvoj fine motorike
  • učenje boja
  • učenje brojeva
  • učenje brojevnog niza
  • učenje prvih računskih operacija
  • dugotrajnost
  • kvalitetno drvo, sigurne ivice
  • netoksične boje na bazi vode

Didaktičko sredstvo za učenje brojeva koje je čovek koristio i u davnoj prošlosti – samo potvrđuje svoj kvalitet i ulogu i u novom, modernom dobu.

Uz pravilno korišćenje, dete će uz Pino računaljku brzo i lako naučiti brojeve, brojevni niz, odnose među brojevima, kao i osnovne računske operacije u prvoj stotini.

Pino Računaljka je najbolji način za učenje brojeva kod male dece zbog toga što deca mogu da vide broj u celoj njegovoj strukturi, te samim tim mogu lakše da shvate njegovu osnovu i odnose sa drugim brojevima, te da s njim vrše određene računske operacije.

Taktilni deo – dodirivanje perlica, jeste manipulacija jedinicama svakog broja; ona čini dete sigurnim, aktivnim i glavnim pokretačem brojanja i računanja.

Za đake prvake, Pino Računaljka je odlično sredstvo za računske operacije sabiranja i oduzimanja do 100, kao odlično učenje putem slike – vizuelno – kada dete može jasno da vidi koliko jedinica ima određeni broj, a ne da celokupan proces uči napamet, po ciframa.

Preporučujemo da vašem detetu pokažete osnovni način odnosa perlica Pino Računaljke i pojma brojeva i ono će lako usvojiti i nadograditi svoje znanje. Osmislite niz različitih matematičkih zadataka u prvoj stotini i pomozite detetu da ih predstavi. Ponavljajte i usložnjavajte zadatke kad god imate priliku za to i kada dete želi da uči na ovaj način.

 

Želimo vam srećno Pino brojanje i računanje!

Sirovinski sastav: drvo, boje, lepak, metal
Proizvođač i uvoznik: JAMAX M d.o.o., Čačak
Zemlja proizvodnje: Kina
Rok upotrebe: neograničen

Dimenzije: 
18,5 x 4,7 x 17,5 cm
Preporučen uzrast: 
3 +
image image image