Prikaz 1–12 od 23 rezultata

PINO Magnetna mapa sveta

4,450.00 RSD
Šetamo se svetom i igramo sa magnetima!
  • upoznaj kontinente, zemlje, mora, okeane...
  • slaži delove u celinu
  • vežbaj opažanje i pamćenje
  • nauči strane sveta
  • zavoli geografiju :)

PINO NTC Slagalica Brojevi

1,050.00 RSD
Dr Ranko Rajović i Pino Toys vam predstavljaju jedinstvenu NTC slagalicu. didaktička igračka učenje uz pomoć simbola 18 elemenata kvalitetno drvo fina obrada, sigurne ivice netoksične, prijatne boje čvrsta ilustrovana podloga za slaganje dimenzije: 30 x 22,5 x 1 cm za decu 3-6 godina Pino NTC slagalica brojevi sadrži 9 elemenata, svaki podeljen u dva dela, sa ilustracijama broja i osnovnih karakteristika predstavljenih država sveta.

PINO Slagalica Abeceda

1,408.00 RSD
Sjajna edukativna igačka uz pomoć koje dete uči slova brzo i lako!

PINO Slagalica Azbuka

1,408.00 RSD
Sjajna edukativna igačka uz pomoć koje dete uči slova brzo i lako! didaktički pristup učenje boja, oblika, pojmova, slova, spelovanja razvoj mišljenja i sastavljanja prvih reči i rečenica učenje kroz igru kvalitetno drvo, fina obrada sigurne boje Pino Slagalica Azbuka proces učenja slova čini zabavnim i lakim jer se bazira na slaganju delova na drvenu podlogu.

PINO Umetaljka-sat ZEC

1,180.00 RSD
Želite 4 igračke u jednoj? Pino Umetaljka Sat Klovn je upravo ta! učenje boja učenje brojeva učenje prepoznavanja oblika učenje gledanja na sat kvalitetno drvo fina obrada, sigurne ivice čvrsta drvena podloga netoksične, vesele boje Pino Umetaljka Sat Klovn je igračka za decu uzrasta od tri godine i stariju, mada je uz nadzor odraslih mogu koristiti i mlađa deca.

ToP BRIGHT Tabla 2 u 1 – Deluxe

9,758.00 RSD
Crtanje ili pisanje za dvoje mališana – bez guranja! Namenjena za zabavu, edukaciju i razvoj mašte, Tabla DELUXE dobrodošla je u dečijim sobama jer podstiče kreativnost i omogućava kvalitetno provedeno vreme mališana. Napravljena je kombinacijom drvenih i plastičnih elemenata i karakterišu je sledeće osobine:

ToP BRIGHT Edukativna slagalica Sat

2,498.00 RSD
Prvi brojevi i gledanje na sat se mogu naučiti i sa ToP BRIGHT Slagalicom – Sat, koja deci pruža mnogo igre i:

ToP BRIGHT Edukativna slagalica Brojevi

1,518.00 RSD
Složi slagalicu - nauči prve brojeve! ToP BRIGHT Edulativna Slagalica - Brojevi na zabavan način uči mališane da prepoznaju, imenuju i poslažu po redu brojeve od nula do devet.

ToP BRIGHT Edukativna slagalica Alfabet

1,998.00 RSD
Sjajna edukativna igačka uz pomoć koje dete uči slova Alfabeta brzo i lako! didaktički pristup učenje boja, pojmova, slova, spelovanja razvoj mišljenja i sastavljanje prvih reči i rečenica učenje kroz igru Svakom slovu slagalice odgovara ilustracija životinje na podlozi i dete ima zadatak da stavi slovo na odgovarajuće mesto (L – lion, S – Snake...). Učenje počinje prepoznavanjem pojmova, zatim imenovanjem i slaganjem.

ToP BRIGHT Edukativna igračka – Naniži

1,748.00 RSD
Evo sjajne igračke za vežbe fine motorike, u obliku gusenice! 20 šarenih, drvenih elemenata i kanap za nizanje ToP BRIGHT Edukativne igračke – Naniži gusenicu zabaviće dečije prstiće i pažnju i razviti nove veštine. Dete ima zadatak da na kanap niže elemente proizvoljnim ili smislenim redosledom i tako oblikuje telo šarene gusenice. Elementi sadrže određene ilustracije koje mogu (i ne moraju) određivati redosled slaganja (po brojevima, tufnicama), u zavisnosti od uzrasta deteta. Osnovne odlike igračke su:

ToP BRIGHT 2 u 1 Pisaća i magnetna tabla

3,738.00 RSD
Jedna tabla – dve različite površine za crtanje i pisanje! Namenjena za zabavu, edukaciju i razvoj mašte, ToP BRIGHT 2 u 1 Tabla je obavezan deo dečijih soba mnogih mališana. Birajte mesto na koje ćete smestiti 2 u 1 Tablu, jer je ona lako prenosiva i uvek spremna za pomeranje.  ToP BRIGHT 2 u 1 Tabla napravljena je kombinacijom drvenih i plastičnih elemenata koji zajedno čine super praktičnu igračku sledećih osobina:

ToP BRIGHT 2 u 1 Dečji sto i Tabla za pis

14,398.00 RSD
Crtanje i pisanje u 2 položaja – na tabli i na stolu – sa ToP BRIGHT 2 u 1 Tablom za crtanje! Namenjena za zabavu, edukaciju i razvoj mašte, Tabla za crtanje je obavezan deo dečijih soba mnogih mališana. Birajte položaj koji najviše odgovara uzrastu i želji deteta i uživajte zajedno u razvoju kreativnosti i kvalitetno provedenom vremenu.  ToP BRIGHT 2 u 1 Tabla za crtanje napravljena je kombinacijom drvenih i plastičnih elemenata koji zajedno čine super praktičnu igračku sledećih osobina:

Edukativne igračke su najbolja edukativna sredstva za predškolce i odlične su igračke za učenje slova i brojeva. Slagalica Azbuka se posebno ističe kao najpopularnija slagalica za učenje slova a tabla za crtanje i pisanje pomaže u razvoju kreativnosti i raznih sposobnosti kod dece.