Blog

Elfi proizvodi koji će vas oduševiti koliko su praktični

Elfi Proizvodi

Predstavljamo vam tri Elfi proizvoda za koja smatramo da će biti od izuzetne koristi bebama i njihovim roditeljima. Napravljeni su od sigurnih materijala proverenih osobina i namenjeni su za ishranu i hidriranje beba.

  • ELFI SET ŠOLJA 3 U 1

Ona je flašica za male bebe starosti od 6 meseci i starije, jer sadrži nastavak sa širokom cuclom koja podražava oblik dojke i odlično obavlja funkciju flašice za hranjenje. Ona je takođe i velika pomoć bebi pri prelasku i adaptaciju sa flašice na šolju, jer sadrži nastavak sa silikonskim piskom za bebe uzrasta od 9 m +. A kada beba još poraste, ona se može koristiti kao šolja sa slamčicom, jer sadrži nastavak sa higijenski obezbeđenom slamčicom, koja se na pomeranje poklopca izvlači i uvlači.

Elfi Set šolja 3 u 1 je dostupna u dezenima: ŽIRAFA, SLON i FOKA.

  • ELFI MLJACKALICA

Da bi prvi bebini obroci čvrste hrane prošli sa što manje brige da će se beba zagrcnuti – pobrinuće se Elfi Mljackalica. Baš kao što njen naziv kaže, biće tu puno mljackanja i uživanja u hrani koja sigurno prolazi kroz otvore silikonske cucle i pasira se u isto vreme. Elfi Mljackalica je odlična kada želite bebi ponuditi kuvano povrće i voće, ili bilo koju meku namirnicu koja može da se pasira. Ovo je odličan način privikavanja bebe na čvrstu hranu putem cucle na koju je već navikla, a putem koje će brže zavoleti nove ukuse.

Elfi Mljackalica je dostupna u ROZE i PLAVOJ boji.

  • ELFI ČINIJA SA PRIJANJAJUĆIM POSTOLJEM

Bebine radoznale ručice često diraju, pomeraju i pervrću činije sa hranom pri obrocima. Ovo je posebno često kada beba počne samostalno da jede i kada je nespretnost potpuno normalna i očekivana. Zato su tu Elfi Činije sa prijanjajućim postoljem koje će zaustaviti pomeranje činije i prosipanje hrane. Jednostavnim pritiskom i pomeranjem dna činije za 180º po ravnoj podlozi, ona se vakuumira i fiksira za nju.

Pogodnosti ove činije su i što u svom poklopcu sadrži i kašiku, zatvorenu i higijenski zaštićenu, a gumeni deo sa dna činije može da se skine i činija koristi kao i ostale, standardne činije.

Pogledajte Elfi Činiju sa prijanjajućim postoljem u ROZE i PLAVOJ  boji.

Da li vam se sviđaju predstavljeni Elfi proizvodi? Koji od njih vam je najpraktičniji i verujete da će se najviše svideti roditeljima?

Eci Pec vam želi mnogo prijatnih trenutaka u kojima ćete koristiti ove, ali i ostale Elfi proizvode.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *