Blog

Zašto baš na ECI PECU da kupite poklone za decu?

Online Kupovina Majka I Cerka

Tražite internet prodavnicu u kojoj ćete obaviti što bolju prazničnu kupovinu, uštedeti i kupiti korisne poklone za decu?

Evo razloga zbog kojih je BAŠ ECI PEC pravo mesto za to.

 • UVEK NEKA AKCIJA

Na Eci Pecu vas uvek čeka raznovrsna akcijska ponuda. Vaš račun će biti umanjen za 20 do 50% ako posetite ove kategorije.

REDOVNA AKCIJA – deo sajta u kom su prikazane redovne polumesečne akcije: prva od 01. do 15. dana, i druga od 16. do kraja poslednjeg dana u mesecu.

SPECIJALNA AKCIJA – deo sajta u kom se smenjuju specijalne akcije poput Dečije nedelje, Novogodišnje akcije, Uskršnje akcije i druge akcije iznenađenja koje među prvima možete otkriti prateći novosti na našem Eci Pec Facebook i Instagram profilu.

 • OUTLET  OŠTEĆENA PAKOVANJA

OUTLET ponuda  – ako kupujete za svoje dete i nije vam važno kako izgleda pakovanje proizvoda,  sekcija OUTLET oštećeno pakovanje je pravo mesto za vas kako će vam osim sjajnih proizvoda pružiti i priliku da dodatno uštedite.

 • RASPRODAJA ZALIHA

RASPRODAJA  – mesto gde štedite kupujući bebi opremu domaćih brendova i igračke koje se usled isključivanja iz asortimana više neće nabavljati.

 • PROMO PAKETI KOJI ŠTEDE

PROMO PAKETI su samo još jedan od načina da uštedite kupujući na Eci Pecu. Oni sadrže dva ili više proizvoda koji su tematski povezani i koje klijenti rado kupuju zajedno. Verujemo da će vam se svideti njihov sadržaj, cena i opcija da jednim klikom poručite više proizvoda.

 • ODLOŽENO SLANJE I PLAĆANJE

Ako iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da primite porudžbinu nakon što ste je poručili, uvek možete da ODLOŽITE SLANJE paketa za najduže 7 dana. Ovo je odlična prilika da kupite nešto po akcijskoj ceni ili dok ste van kuće, a da vam paket stigne kada dobijete platu ili se vratite s odmora.

Da biste ostvarili ovo pravo, dovoljno je samo da pri poručivanju, u polje NAPOMENA/PITANJE unesete informacije o danu kada želite da vam paket bude poslat. Ukoliko poručujete telefonom ili putem Facebook i Instagram inboksa, navedite da želite iskoristiti ovu mogućnost i dan za slanje koji vam najviše odgovara.

 • DOMAĆI BRENDOVI

Kupujući na Eci Pecu, direktno podržavate rad velikog broja ljudi iz Srbije koji rade na kreiranju, promociji i distribuciji proizvoda koji pripadaju brendovima Pino, Elfi i Lulë. Hvala vam.

 • ODMAH JASNA DOSTUPNOST

Na Eci Pecu ćete odmah videti da li nekog proizvoda nema na stanju, jer se ova informacija nalazi pored cene i slike proizvoda. Ovo je posebno korisno ako poručujete kasno uveče ili vikendom, te ne morate čekati početak rada korisničke službe i informaciju da li ćete i dobiti ono što ste poručili.

 • LJUDI, UVEK TU ZA VAS

Iako onlajn kupovina liči na dopisivanje sa mašinom, Eci Pec tim se trudi da kupovinu učini prijatnom i neposrednom, kad god je potrebno.

Tu smo da za vas kreiramo porudžbenicu ako nas pozovete telefonom (032/375-880, 063/349-127), putem Eci Pec inboksa Facebook ili Instagram stranice, putem mejla (info@eci-pec.rs), tu smo da proverimo zašto paket kasni, da predložimo poklone po uzrastu dece, kao i da približimo karakteristike proizvoda koje želite.  I to radimo svakog dana od 8 h ujutro do 10 h uveče.

Call Centar Podrska

 • NAJPOVOLJNIJA POŠTARINA

Za sve porudžbine do 2500 dinara vrednosti, poštarina je 290 dinara, a ako je vaš račun 2500 dinara i više – poštarina je BESPLATNA.

Ovo pravilo važi za sve porudžbine, bez obzira na njihovu veličinu i težinu. Eci Pec saradnik za isporuku je kurirska služba D Express.

 • IZGUBILI STE NEKI DEO?

Ako ste izgubili ili polomili deo igračke ili stvari za bebu kupljene na Eci Pecu, javite se. Ukoliko imamo taj deo na stanju – rado ćemo ga poslati. Zamenski delovi su besplatni, obaveza kupca je samo da plati iznos poštarine.

 • BRZO I SIGURNIJE

Ne morate se spremati, odlaziti u radnju, tražiti parking i trošiti vreme na kupovinu koju ćete na Eci Pecu završiti za nekoliko minuta. Poručivanje onlajn je moguće 24 sata dnevno, svakog dana u godini. Bez čekanja u redu i masi ljudi, sigurno, iz udobnosti svog doma.

 • AKO IMATE FIRMU

Na Eci Pecu uvek možete kupiti igračke i ostale proizvode po posebnim uslovima kreiranim za pravna lica, uz stručnu podršku pri izboru. Ako su vam potrebne igračke u radu ili ih želite pokloniti deci vaših zaposlenih – javite se da se dogovorimo.

 • 3 NAČINA PLAĆANJA

Izaberite način koji vam najviše odgovara i porudžbinu platite:  gotovinom (kuriru prilikom preuzimanja), uplatnicom (u banci/pošti ili e-bankingom) ili platnom karticom.

Hvala što poklanjate poverenje Eci Pec internet prodavnici. Trudićemo se da u budućnosti bude još više povoda za vaše zadovoljstvo.

Placanje Online Kartica

Pozivamo vas da u komentaru podelite lična iskustva sa kupovinom na Eci Pecu. Napišite nam – da li ste nečim bili posebno zadovoljni ili šta predlažete da saradnja bude još bolja?

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *