Некатегоризовано

Zašto baš na ECI PECU da kupite poklone za decu?

Tražite internet prodavnicu u kojoj ćete obaviti što bolju prazničnu kupovinu, uštedeti i kupiti korisne poklone za decu?
Evo razloga zbog kojih je BAŠ ECI PEC pravo mesto za to. 
UVEK NEKA AKCIJA
Na Eci Pecu vas uvek čeka raznovrsna akcijska ponuda. Vaš račun će biti umanjen za 20 do 50% ako posetite ove kategorije.
AKCIJA – deo sajta u kom su prikazane redovne polumesečne akcije: prva od 01. do 15. dana, i druga od 16. do kraja poslednjeg dana u mesecu.

VIKEND AKCIJA – pratite Eci Pec FB stranicu (OVDE) na kojoj vas redovno informišemo šta je na vikend akciji petkom, subotom i nedeljom.
RASPRODAJA – BEBI OPREMA – ponuda proizvoda za bebe i malu decu domaćih brendova.

RASPRODAJA – IGRAČKE – mesto gde štedite kupujući igračke koje se više neće nabavljati i zbog toga imaju veoma povoljnu cenu.

 
OŠTEĆENA AMBALAŽA – ako kupujete za svoje dete i nije vam važno kako izgleda pakovanje proizvoda – POGLEDAJTE PRVO OVU ponudu.

PAKETI KOJI ŠTEDE 
Još jedan način da uštedite kupujući na Eci Pecu je putem PROMO PAKETA. Oni sadrže dva ili više proizvoda koji su tematski povezani i koje klijenti rado kupuju zajedno.
Verujemo da će vam se svideti njihov sadržaj, cena i opcija da jednim klikom poručite više proizvoda. Pogledajte ih OVDE.

ODLOŽENO SLANJE I PLAĆANJE
Ako iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da primite porudžbinu nakon što ste je poručili, uvek možete da ODLOŽITE SLANJE paketa za najduže 7 dana. Ovo je odlična prilika da kupite nešto po akcijskoj ceni ili dok ste van kuće, a da vam paket stigne kada dobijete platu ili se vratite s odmora.
Da biste ostvarili ovo pravo, dovoljno je samo da pri poručivanju, u polje NAPOMENA/PITANJE unesete informacije o danu kada želite da vam paket bude poslat. Ukoliko poručujete telefonom ili putem FB inboksa, navedite da želite iskoristiti ovu mogućnost i dan za slanje koji vam najviše odgovara.
DOMAĆI BRENDOVI
Kupujući na Eci Pecu, direktno podržavate rad velikog broja ljudi iz Srbije koji rade na kreiranju, promociji i distribuciji proizvoda koji pripadaju brendovima Pino, Elfi i BigBamBoo. Hvala vam. 🙂

ODMAH JASNA DOSTUPNOST
Na Eci Pecu ćete odmah videti da li nekog proizvoda nema na stanju, jer se ova informacija nalazi pored cene i slike proizvoda. Ovo je posebno korisno ako poručujete kasno uveče ili vikendom, te ne morate čekati početak rada korisničke službe i informaciju da li ćete i dobiti ono što ste poručili.

 
LJUDI, UVEK TU ZA VAS
Iako onlajn kupovina liči na dopisivanje sa mašinom, Eci Pec tim se trudi da kupovinu učini prijatnom i neposrednom, kad god je potrebno. 
Tu smo da za vas kreiramo porudžbenicu ako nas pozovete telefonom (032/375-880, 063/349-127), putem inboksa Eci Pec FB stranice, putem mejla (info@eci-pec.rs), tu smo da proverimo zašto paket kasni, da predložimo poklone po uzrastu dece, kao i da približimo karakteristike proizvoda koje želite. I to radimo svakog dana od 8 ujutro do 10 uveče. 
NAJPOVOLJNIJA POŠTARINA
Za sve porudžbine do 1500 dinara vrednosti, poštarina je 199 dinara, a ako je vaš račun 1500 dinara i više – poštarina je besplatna.
Ovo pravilo važi za sve porudžbine, bez obzira na njihovu veličinu i težinu. Eci Pec saradnik za isporuku je kurirska služba D Express.

IZGUBILI STE NEKI DEO?
Ako ste izgubili ili polomili deo igračke ili stvari za bebu kupljene na Eci Pecu, javite se. Ukoliko imamo taj deo na stanju – rado ćemo ga poslati. Zamenski delovi su besplatni, obaveza kupca je samo da plati iznos poštarine.
BRZO I SIGURNIJE
Ne morate se spremati, odlaziti u radnju, tražiti parking i trošiti vreme na kupovinu koju ćete na Eci Pecu završiti za nekoliko minuta. Poručivanje onlajn je moguće 24 sata dnevno, svakog dana u godini. Bez čekanja u redu i masi ljudi, sigurno, iz udobnosti svog doma.

AKO IMATE FIRMU
Na Eci Pecu uvek možete kupiti igračke i ostale proizvode po posebnim uslovima kreiranim za pravna lica, uz stručnu podršku pri izboru. Ako su vam potrebne igračke u radu ili ih želite pokloniti deci vaših zaposlenih – javite se da se dogovorimo.
3 NAČINA PLAĆANJA
Izaberite način koji vam najviše odgovara i porudžbinu platite: gotovinom (kuriru prilikom preuzimanja), uplatnicom ( u banci/pošti ili e-bankingom) ili platnom karticom (trenutno plaćanje).  
 
Hvala što poklanjate poverenje Eci Pec internet prodavnici. Trudićemo se da u budućnosti bude još više povoda za vaše zadovoljstvo. 
Pozivamo vas da u komentaru podelite lična iskustva sa kupovinom na Eci Pecu. Napišite nam – da li ste nečim bili posebno zadovoljni ili šta predlažete da saradnja bude još bolja?
 
 

Back to list

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *