Blog

Mame, tate, samo da znate, ovo deca žele za Novu godinu!

Pino New Year

Vreme darivanja se polako približava.
Ako planirate i razmišljate čime da obradujete dete,  donosimo vam nekoliko saveta i predloga za kupovinu poklona za mališane svih uzrasta.

Igračke za bebe

Ako za Novu Godinu darujemo najmlađe,  sigurno ne želite novogodišnji poklon za šestomesečnu bebu u kojem će biti samo slatkiši.
Eci Pec predlaže da to budu zvečke i glodalice. To su prve bebine igračke, koje ne samo da zabavljaju ručice, nego pomažu i pri rastu zubića, učenju opažanja, koordinacije „oko-ruka“ i upoznavanju oblika, boja i materijala. Pogledajte zvečke i glodalice prvog srpskog brenda opreme za bebe – Elfi, i izaberite prvu zabavno-edukativnu stvarčicu za vašu bebu. Veoma brzo će proći prvi meseci do uvođenja čvrste hrane u jelovnik bebe, tako da vaš novogodišnji paketić možete obogatiti tanjirom ili činijom iz ove kolekcije.

Posle prvog rođendana do dve godine

U novogodišnje paketiće velikih beba i todlera, odlično bi se uklopile didaktičke Pino Toys igračke, stvorene za ranu edukaciju i sticanje osnovnih znanja i veština. Ne samo da su odlične za razvoj fine motrorike, logičkog zaključivanja i pažnje, nego svoj značaj imaju i pri učenju boja i motivaciji za razvoj govora. Ako vaša velika beba uči da hoda – u njenom paketiću se može naći i igračka koja će biti dodatna motivacija za prve korake. Pino guralice i igračke koje se vuku često postaju „prvi najbolji drugari“.

Igračke za decu od dve do 5-6 godina

Igračke za Nakon što dete proslavi drugi rođendan – izbor igračaka za poklon postaje mnogo lakši, jer interesovanja deteta postaju veoma široka. Ipak, neprevaziđene i konstantno popularne igračke koje sva deca obožavaju jesu – slagalice. Male, veće ili najveće, naš predlog su Pino slagalice. Edukativne i zabavne u isto vreme, čine da dete uz njih vežba svoje prstiće, moć opažanja, upoređivanja i slaganja u celinu. Budući da su napravljene od drveta, vek trajanja je veoma dug i ne postoji opasnost da će ih dete za nekoliko dana pocepati ili izgužvati. Koliko deca vole slagalice, najbolje govori činjenica da ih mogu slagati ponovo i ponovo, svakoga dana.

Igračke za predškolce

Predškolcima – deci koja započinju složenije procese učenja kroz igru, Deda Mraz može doneti neku od edukativnih Pino igračaka. Bilo da učite prve matematičke operacije ili gledanje na sat – ove igračke imaju nemerljivu vrednost, jer daruju dete trajnim znanjem.

Igračke za školarce

Igračke kolekcije Marta Smart predstavljaju nesvakidašnje iznenađenje i izazov za sve drugare koji već sede u školskim klupama. Ovo su igre koje u isto vreme zabavljaju i podstiču na razmišljanje. Autor igara Zagonetne Domine i Martina Zagonetna kutija – Uroš Petrović – od ovih igara je stvorio prave pokretače mašte, asocijacija i želje za otkrićem, tako da one nisu samo trenutna zabava koja se završava kada zatvorimo njihove kutije, nego deci donosi trajna znanja iz raznih oblasti. Ovo su takođe igre koje okupljaju i zbližavaju porodicu, jer ih mogu igrati i deca i odrasli. Želimo vam zabavne trenutke uz Marta Smart društvene igre!

Igračke za sva vremena

Ako tražite klasičnu igračku za novogodišnji paketić, neku koja će imati veliku vrednost i danas i za mnogo godina – Eci Pec vam predlaže Pino kocke i blokove za igru. Po svojim osobinama u samom vrhu kvaliteta a po svom značenju – zagarantovana zabava i edukacija za generacije dece.

Društvene igre

Društvene igre su uvek aktuelna zabava za decu ili celu porodicu, posebno u prazničnom, zimskom periodu koji nas okuplja i usmerava jedne na druge. Deca ih obožavaju jer bude takmičarski duh i podrazumevaju igranje sa drugarima ili porodicom, što veoma pozitivno deluje na razvoj socijalizacije i empatije. Takođe, uz društvene igre se uči brojanje, logičko i kritičko razmišljanje, planiranje i razvoj strategije, itd.

NTC igračke

Čuli ste za NTC sistem učenja, ali ga niste još probali? Neka Nova godina promeni ovu činjenicu. Uz NTC drvene igračke koje razvijaju proces razmišljanja i logičkog povezivanja, te stvaraju trajno znanje uz pomoć simbola i asocijacija. Uz pomoć NTC igračaka, vaši mališani mogu naučiti brojeve, imena država, osnovna obeležja pojedinih zemalja itd, u veoma ranom periodu detinjstva.

Zašto su ovi pokoni drugačiji?

  • Zato što su napravljeni od prirodnih – najboljih za dete – materijala.
  • Zato što su korisni – jer uče i zabavljaju u isto vreme.
  • Zato što su dugotrajni – jer se njima igraju generacije dece.
  • Zato što nose ideju – zdravog, srećnog i razvojno naprednog detinjstva.

ECI PEC ŽELI SREĆNU NOVU GODINU DETINJSTVA VAŠIM MALIŠANIMA!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *