Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

PINO Društvena igra Dum Dum Dum

2,256.00 RSD
Igrajte Dum Dum Dum – društvenu igru koja je proglašena za najbolju igračku 2018. godine! Autorska igra Uroša Petrovića – DUM DUM DUM nastala u saradnji sa Pino Toys brendom, donosi  zabavu i usmerena je ka motoričkim vežbama prstiju obe šake. Akcenat igre je podsticanje razvoja i usavršavanje fine motorike kod dece, koja će razmrdavajući svoje prste – razmrdati i vijuge.

PINO Društvena igra Martina zagonetna kut

2,256.00 RSD
Društvena igra Martina zagonetna kutija je igračka nastala u saradnji kompanije Jamax M sa Urošem Petrovićem, autorom serijala knjiga o zelenokosoj devojčici Marti Smart kojim je inspirisana ideja ove igre. Igračka je osvojila priznanje „Dobra igračka“ za 2016. godinu, koju već 20 godina dodeljuje udruženje Prijatelji dece Srbije u okviru Dečje nedelje. Martina zanimljiva geografija i Zagonetna osmica osmišljene su da ožive staru omiljenu i skoro zaboravljenu igru Zemljopis (Zanimljiva geografija) na jedan sasvim novi, mozgolomni način.

LULË Društvene igre – Set 2u1

1,376.00 RSD
LULË Društvene igre -  Set 2u1 donose zabavu i uče decu da broje i sabiraju, razvijaju veštine logičkog razmišljanja, strateškog planiranja i socijalizacije. Set čine dve igre: ‚‚Ne ljuti se čoveče” Dinosaurusi i Let sa Galebovima.

PINO Igra ‚‚Ne ljuti se čoveče” Pi

1,824.00 RSD
Nastala u Indiji oko 400. godine naše ere - obožavana i danas – igra „Ne ljuti se čoveče - Pirati“. Uvek donosi zabavu i podstiče razmišljanje, a za pobedu je potrebno i malo sreće. Upravo zato i nosi poruku igraču koji gubi i na taj način uči ga da se suoči s porazom. Pored toga što je odličan vid zabave, Pino igra „Ne ljuti se čoveče – Pirati“ namenjena je svim igračima starijim od 4 godine i ne zahteva veliku fizičku, intelektualnu ili motoričku spremnost.

PINO SET Šah/Bekgemon/Dama

1,592.00 RSD
Započnimo mentalnu gimnastiku uz Pino set: šah, bekgemon, dama.
 • 3 igre
 • uputstvo za igranje
 • kvalitetno drvo
 • fina obrada, sigurne ivice
 • lak završnica
 • dimenzije: 29 x 29 x 2 cm
 • za decu 5 +
Društvene igre koje maksimalno podstiču intelektualni razvoj dece i odraslih. Trening za memoriju, koncentraciju i pamćenje. Odlične za razvoj matematičkih veština, logičko razmišljanje, povezivanje i rešavanje problema. Ovo je jedan od najpopularnijih poklona za sve uzraste, generacije i prilike.

PINO Igra „Mastermind“

1,248.00 RSD
„Mastermind“ je izazovna i zabavna društvena igra koja razvija sposobnost strateškog razmišljanja i deduktivnog zaključivanja. Sastoji se od drvene table sa obeleženim poljima za igru,  60 većih i 40 manjih elemenata. Igra Mastermind podstiče i unapređuje:
 • razmišljanje,
 • memoriju;
 • kombinovanje;
 • zaključivanje;
 • logiku;
 • takmičarski duh;
 • socijalizaciju.
Za kvalitetno provedeno vreme, zabavu i intelektualni razvoj - Pino Igra "Mastermind".

PINO Balans toranj

1,376.00 RSD
PINO DRVENI BALANS TORANJ je društvena igra za dva igrača, koja se sastoji od 8 diskova, 36 valjaka, i kockice. Uči decu da razmišljaju i planiraju poteze, razvija pažnju, koncentraciju, socijalizaciju. BALANS TORANJ može biti deo igre i sa drugim igračkama, jer deca u njemu mogu videti višespratnu zgradu, Toranj u Pizi… i još bezbroj stvari koje samo deca čuvaju u svojoj maštaonici.

ToP BRIGHT BUM! Jenga

2,950.00 RSD
BUM! JENGA će početi da se trese i srušiće blokove AKO nisu dobro poslagani! Zato igrači treba da vode računa o:
 1. pravilima – koje određuju kartice i kockica;
 2. rasporedu blokova u kuli koju grade;
 3. vremenu – koje određuje tajmer.
BUM! JENGA razvija strateško planiranje, preciznost, koncentraciju i brzinu, a pobednik je dete koje poslednje pomeri blok bez pada kule, za vreme određeno tajmerom.

CUBIKA Drvena igračka Pecanje (14 elemena

1,390.00 RSD
CUBIKA Drvena igračka Pecanje sačinjena je od 12 drvenih ribica i dve pecaljke koji su zaduženi da mališanu-pecarošu unaprede pažnju i njegovu ručicu učine preciznijom. On će pritom vežbati vid i akomodaciju oka, što znači da će morati dobro da gleda i izoštrava svoje vidno polje kako bi „upecao“ što više Cubika ribica. Na unutrašnjosti poklopca nalazi se ilustracija vodene površine koja može da služi kao podloga za igru. Poslažite ribice na njega i uživajte u spajanju magneta na pecaljkama i ribicama.

PINO Domine (55 komada)

758.00 RSD
Igračka PINO Domine se sastoji od 55 drvenih domina podeljenih na 2 kvadrata na kojima su prazna polja ili polja na kojima je upisano od jedne do devet belih tačaka. Igra je vrlo zabavna, ali i obrazovna – korisna je za razumevanje matematičkih pojmova, uvežbavanje matematičkih veština, razvijanje matematičkog mišljenja i sposobnosti rešavanja problema. To je društvena strateška igra, takmičarskog karaktera, u kojoj može učestvovati cela porodica.

PINO Domine Voće (28 elemenata)

920.00 RSD
Za učenje i razvoj socijalizacije - igrajte Pino Domine Voće!

PINO Domine Životinje (28 delova)

920.00 RSD

Kako da najbrže i najlakše naučite dete osnovnim vrstama životinja? - kroz igru sa Pino Dominama. Zato što se kroz igru najbolje uči. :)

Igrajući Pino Domine Životinje, dete uči  kako da se koncentriše, zadrži svoju pažnju i sedi na jednom mestu, a pri tom aktivno razmišlja i vežba svoje mentalne veštine: opažanje, logičko povezivanje i klasifikaciju.