You are here

Mame prazničnu kupovinu obavljaju u Eci Pecu. Evo i zašto

Onlajn prodavnice su jedno od sjajnih tehnoloških rešenja koja nam olakšavaju život, štede vreme, novac (pa i živce) i čine da kupovina raznih životnih potrepština bude "posao od 2 minuta". Mame su ove pogodnosti otkrile među prvima, a mesto na koje redovno kreću u šoping je ECI PEC.

Šta možete kupiti na Eci Pecu?

Osnovna bebi oprema za prve mesece života, pomagala za dojilje, drvene igračke za sve uzraste (didaktičke, edukativne, društvene igre, igračke za zabavu i razvoj veština), knjige i igračke NTC sistema učenja kao i književna izdanja Uroša Petrovića, ekološki proizvodi od bambusa za decu i odrasle, promotivni paketi proizvoda za bebe i decu - čine redovan asortiman Eci Pec onlajn šopa. Ovo je zvanično prodajno mesto za proizvode brendova PINO TOYS, ELFI, BIGBAMBOO, CUBIKA i TOP BRIGHT za područje Srbije. 

Koje pogodnosti Eci Pec nudi svojim klijentima?

1. SIGURNA KUPOVINA - je prva i osnovna stavka u nabrajanju pogodnosti koje ostvarujete na Pecu. Iza svake primljene porudžbenice stoji tim kompanije Jamax M iz Čačka, koji sa zadovoljstvom komunicira sa svojim klijentima, razmenjuje iskustva i garantuje rešavanje svih eventualnih neprijatnih situacija. Onlajn prodavnica je uređena po svim zakonskim uredbama i standardima, a poštovanje klijenta je polazna tačka poslovanja.

2. ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA - lični podaci o svakom korisniku koji poseti Eci Pec ili izvrši kupovinu, čuvaju se u tajnosti i bez ustupanja trećem licu. Sve detalje u vezi čuvanja ličnih podataka možete pročitati OVDE

3. JEDNOSTAVNO PORUČIVANJE I KORISNIČKA PODRŠKA - su vrlo važni za mame i trudimo se da ponudimo više mogućnosti, a vi birate koja vam najviše odgovara. Sve proizvode Eci Peca možete poručiti na sledeće načine:

  • ličnim kreiranjem porudžbine, popunjavajući onlajn obrazac na šopu;
  • putem inboksa Facebook stranica:  Pino Toys, Rastemo zajedno, Elfi, BigBamBoo;
  • putem DM poruka Instagram naloga: Pino Toys i BigBamBoo;
  • pozivajući brojeve telefona  032/375-880 i 063/349-127, radnim danima od 8 do 16, subotom od 8 do 14 časova;
  • putem mejl adrese info@eci-pec.rs

Putem istih kontakata dobijate i korisničku podršku o svim detaljima u vezi proizvoda ili poručivanja.

4. BIRAJTE NAČIN PLAĆANJA - Kada kupujete na Pecu, porudžbinu možete platiti na 3 načinaplaćanjem kuriru pri preuzimanju paketaplaćanjem papirnom ili e-uplatnicom ili plaćanjem platnom karticom putem E servisa za plaćanje. Ukoliko želite da iznos vaše porudžbine platite u banci/pošti ili putem aplikacije vaše banke na mobilnom telefonu, potrebno je da prođe obračunski period i da uplata bude proknjižena na račun onlajn prodavnice, nakon čega se vrši slanje. Ovaj proces traje od jednog do tri dana, zavisi od banke i dana u nedelji. Ukoliko plaćanje poručenih proizvoda vršite putem platnih kartica, servis Raiffeisen banke izvrši trenutnu transakciju koja biva proknjižena istog dana i na taj način omogućava brže slanje vaših kupljenih proizvoda. 

5. BRZA ISPORUKA - se realizuje sa kurirskom službom D Express koja porudžbine isporučuje za 24 ili 48 časova. Isporuka za 48 sati je uglavnom zastupljena u velikim gradskim sredinama ili u periodima povećanog obima posla kurirske službe.

6. BESPLATNA DOSTAVA - se podrazumeva za sve porudžbine u vrednosti od 1500 dinara i više. Za porudžbine čija je vrednost niža od 1500 dinara, troškovi poštarine iznose 180 dinara, bez obzira na veličinu i težinu paketa, za sva mesta u Srbiji. 

7. AKCIJE - su redovna aktivnost Eci Peca na kojem postoje VIKEND i POLUMESEČNE akcije. Sve vikend akcije podrazumevaju sniženje proizvoda za -25% a polumesečne od -15%. Organizujemo i akcije u sklopu velikih praznika i obeležavanja određenih manifestacija (Uskršnja akcija ili akcija povodom Dečije nedelje i Nedelje dojenja, Back to School akcija...). 

8. OUTLET - je kategorija proizvoda na Eci Pecu u kojoj se nalaze BEBI OPREMA i IGRAČKE na sniženju u rasponu do 50%, a čiji se sadržaj menja u odnosu na raspoložive zalihe.

9. OŠTEĆENA AMBALAŽA - deo Eci Peca na kojem se prodaju ispravni i neoštećeni proizvodi čija ambalaža nije kvalitetno sačuvana, stoga ovi proizvodi podležu sniženju od 20 - 50%. Ukoliko kupujete određene proizvode za ličnu upotrebu i nije vam važno da li je ambalaža proizvoda očuvana ili ne, pogledajte ovu kategoriju. Možda u njoj pronađete proizvod koji tražite i ostvarite dodatnu uštedu. 

10. PROMO PAKETI - stvoreni od dva ili više proizvoda u cilju njihove zajedničke upotrebe, sa nižom cenom nego što bi bila da ih kupujete pojedinačno. Grupisani u paket, mogu predstavljati odličan i originalan poklon.

11. DOPUNA IZGUBLJENOG DELA - Ukoliko ste izgubili jedno slovo Pino Azbukešah figuricu, ili kockicu iz DUM DUM DUM igre, i slično, ukoliko imamo na stanju zamenski deo - rado ćemo ga poslati na vašu adresu. Obaveza klijenta koji prima ovaj paket jestu samo troškovi poštarine. Sa zadovoljstvom izlazimo u susret svim upitima ove vrste i tako pružamo podršku svima koji uživaju u Eci Pec proizvodima.

12. ODLOŽEN ROK ISPORUKE - Na vikend akciji ste videli nešto što trenutno ne možete da platite ili niste kod kuće da preuzmete paket određenog dana? Eci pec nudi rešenje. Poručite željeni proizvod, a rok za slanje naznačite u polju PORUKA/PITANJE (Komentar porudžbine) najduže za sedam dana od dana poručivanja

13. NJUZLETER - je mesto druženja više od 3000 zadovoljnih korisnika, koji su Eci Pecu ustupili svoje mejl adrese u zamenu za redovno obaveštavanje o novim proizvodima, akcijama, najčitanijim blog tekstovima i postovima sa društvenih mreža. Pec njuz se šalje samo kada imamo nešto važno da saopštimo ili ukažemo na značajnu vest koja će klijente zabaviti, edukovati ili pružiti mogućnost za uštedu. Pridružite se onima koji u ovom sadržaju uživaju nekoliko puta mesečno. 

Zbog svih ovih karakteristika i pogodnosti, Eci Pec je mesto koje mame zaista vole: kupuju iz udobnosti svog doma, jednostavno i brzo, a uz to uvek mogu da računaju na korisničku podršku, uštedu novca i svog dragocenog vremena. Postanite i vi zadovoljni korisnik usluga Eci Peca i uživajte u kupovini u našoj internet prodavnici.      

Da li ste već kupovali u Eci Pecu?

Podelite u komentaru vaša korisnička iskustva.