Prikaz 1–12 od 62 rezultata

ToP BRIGHT Geometrijski oblici – Gus

2,608.00 RSD
Vežbajte prstiće i naučite boje kroz igru! Uz pomoć 4 stalka i 15 drvenih elmenata, dete će napraviti GUSENICU čije će telo činiti raznobojni geometrijski oblici (krug, cvet, trougao, kvadrat). Igrajući se ovom igračkom dete će učiti boje i oblike, razvijati finu motoriku i koordinaciju oko – ruka, kao i logičko razmišljanje i zaključivanje.

ToP BRIGHT Didaktički prstenovi sa brojev

2,588.00 RSD
Za učenje prvih brojeva i upoznavanje mernih jedinica brojeva od nule do 9 – izaberite ToP BRIGHT Didaktičke prstenove – Brojevi. Odlična za razumevanje i lako savladavanje brojeva i brojevnog niza, ova didaktička igračka doprinosi razvoju razmišljanja, logičkog zaključivanja i misaonih procesa kod dece uopšte.

PINO Balans toranj

1,720.00 RSD
PINO DRVENI BALANS TORANJ je društvena igra za dva igrača, koja se sastoji od 8 diskova, 36 valjaka, i kockice. Uči decu da razmišljaju i planiraju poteze, razvija pažnju, koncentraciju, socijalizaciju. BALANS TORANJ može biti deo igre i sa drugim igračkama, jer deca u njemu mogu videti višespratnu zgradu, Toranj u Pizi… i još bezbroj stvari koje samo deca čuvaju u svojoj maštaonici.

PINO Drvena igračka – Duga

1,720.00 RSD
PINO Drvena igračka Duga je zabavna drvena slagalica, koja se sastoji od 6 lukova, koji se jednostavno mogu uklapati. Dete može koristiti ove polukružne oblike da uči kroz igru i razvija maštu. Od lukova može praviti tunele, kućice za lutke, brda preko kojih će voziti autiće... i time razvijati logičko razmišljanje i motoriku ruku.

PINO Set vozića sa prugom

4,720.00 RSD
PINO Set vozića sa prugom igračka namenjena igrama mašte i uloga zahteva snalažljivost u sklapanju delova u jednu veliku celinu. Pomozite detetu da osmisli različite uloge i igrajte se zajedno sa njim!

ToP BRIGHT Igra “Nahrani detlića”

2,068.00 RSD
Jesi li gladan maleni? Pružite detetu priliku da bude „mama ptica” i hrani svoje mladunče. Dete treba ptičjom glavom, uz pomoć magneta da izvuče skrivenog crvića iz debla i njime nahrani malog ptića. Igra NAHRANI DETLIĆA podstiče razvoj empatije i upoznaje decu sa privlačenjem magneta. Glatke ivice i netoksični materijali igračke obezbedili su sigurnost i bezbednost dece tokom igre.

LULË Drvena igračka – Duga

1,054.00 RSD
LULË Drvena igračka Duga, didaktička igračka koja navodi na razmišljanje, maštanje i razvoj ideja. - igračka koja razvija dečiju inteligenciju - za decu uzrasta od 12+ meseci

LULË Kocke – konstruktori (42 komad

1,256.00 RSD
LULË Kocke – konstruktori (42 komada), drvene kocke pastelnih boja namenjene su za razvoj inteligencije i mašte kod dece. - didaktička igračka za ranu edukaciju - odličan poklon za babine i rođendane

LULË Didaktička kocka

1,934.00 RSD
LULË Didaktička kocka uči decu da misle i roditelje da ih u tome podstiču. - igračka koja razvija dečiju inteligenciju - za decu uzrasta od 12+ meseci

CUBIKA Drveni Balans toranj (8 elemenata)

1,558.00 RSD
Cubika DRVENI BALANS TORANJ je igračka koja dete uči da bude pažljivo, koncentrisano i da razmišlja o gradnji tornja kao celini, zato što svaki deo ima tačno određeno mesto na kojem može da stoji. Zanimljiv je utoliko više jer nema ravne ivice nego je njegov oblik „razigran“, a vesele boje svakog njegovog dela još više doprinose takvom izgledu.

CUBIKA Drvena igračka Dinosaurusi (3 elem

1,244.00 RSD
Mali, slatki dinosaurusi - igračke koje deca ne ispuštaju iz ruku! Neodoljivi DINOSAURUSI su namenjeni deci uzrasta od 18 meseci i starijoj. Imaju fino obrađene ivice, bojene su sigurnim eko bojama i pružaju dugotrajnu i bezbrižnu igru.

CUBIKA Drvena igračka Jež (5 elemenata)

1,576.00 RSD
Neodoljivi ježić se voza kao vozić! Uz pomoć magneta, delovi igračke se spoje i vozaju poput vozića. Deca uživaju i tokom igre nauče princip rada magneta.

Didaktičke igračke za sve uzraste

Didaktičke igračke zadužene su za obrazovanje i stimulisanje dečijeg razvoja, omogućavaju deci da uče, istražuju kroz igru i rešavaju probleme.

Pino, LULË, Top Bright i Cubika didaktičke igračke iz našeg asortimana su popularan izbor među roditeljima jer pružaju zabavna i zanimljiva obrazovna iskustva.

Koje igračke su didaktičke igračke?

Naše didaktičke igračke su šarenolike pametne igračke dizajnirane da uključe radoznalost vašeg deteta, podstaknu veštine rešavanja problema i promovišu kognitivni razvoj. 

Drveni vozići različitih dezena pomoćiće deci da nauče princip rada magneta. Drveni kamioni sa geometrijskim figurama i oblicima idealni su za vežbu fine motorike, pomeranje, slaganje elemenata.

Drveni lavirinti sa perlicama navode na motoričke aktivnosti koje kod najmlađih podstiču raspoznavanje, učenje boja i oblika, koncentracije i pažnje, učenje odnosa gore-dole, levo-desno.

Drvo ravnoteže je didaktička igračka za vežbe mirnog rada i razvoja pažnje kod dece koja se sastoji od elemenata (postolje, grančice, listovi, plodovi) od kojih dete proizvoljno stvara drvo. 

Slagalice sa pertlama odlične su igračke za razvoj fine motorike dece jer podstiču dete da razmišlja i u isto vreme koristi sve prstiće obe šake, što je izuzetno korisno za razvoj sinapsi.

Didaktički prstenovi omogućavaju da se dete upozna sa brojevima putem vizualizacije, uz pomoć prstenova. Stalna koordinacija „oko-ruka“ i aktivno razmišljanje koji su prisutni kod didaktičkih prstenova razvijaju sinapse i grade trajno znanje.

Koliko koštaju didaktičke igračke?

Verujemo da svako dete treba da ima pristup kvalitetnim didaktičkim igračkama, zbog čega smo ponosni što nudimo didaktičke igračke po pristupačnim cenama.

Bilo da tražite didaktičke igračke za bebu, dete uzrasta +1, +2 ili starije dete uvereni smo da ćete pronaći nešto što ćete voleti i vi i vaše dete.