Prikaz 1–12 od 61 rezultat

PINO Drvena igračka – Duga

1,376.00 RSD
PINO Drvena igračka Duga je zabavna drvena slagalica, koja se sastoji od 6 lukova, koji se jednostavno mogu uklapati. Dete može koristiti ove polukružne oblike da uči kroz igru i razvija maštu. Od lukova može praviti tunele, kućice za lutke, brda preko kojih će voziti autiće... i time razvijati logičko razmišljanje i motoriku ruku.

LULË Drvena igračka – Duga

1,055.00 RSD
LULË Drvena igračka Duga, didaktička igračka koja navodi na razmišljanje, maštanje i razvoj ideja. - igračka koja razvija dečiju inteligenciju - za decu uzrasta od 12+ meseci

CUBIKA Drvena igračka Nizanje perli – A

1,332.00 RSD
Za razmrdavanje prstića, vežbe fine motorike kao i vežbe koncentracije – tu je Cubika DRVENA IGRAČKA NIZANJE PERLI – AUTOMOBILI. 13 elemenata sa ilustracijama raznih automobila i motornih vozila – vatrogasnog vozila, traktora, taksija, autodizalice, mora, i td - poslužiće deci starijoj od 3 godine za učenje strpljivosti i preciznosti. Ove vežbe su veoma važne za razvoj sinapsi u dečijem mozgu, posebno upotreba svih deset prstića pri svakodnevnim aktivnostima.

CUBIKA Drvena igračka Nizanje perli – R

1,332.00 RSD
Za razmrdavanje malih prstića, vežbe fine motorike kao i vežbe koncentracije – stiže nam CUBIKA Drvena igračka Nizanje perli Ribice. 13 elemenata sa ilustracijama šarenih ribica poslužiće deci starijoj od 2 godine za učenje strpljivosti i preciznosti. Ove vežbe su veoma važne za razvoj sinapsi u dečijem mozgu, posebno upotreba svih deset prstića pri svakodnevnim aktivnostima.

CUBIKA Drvena igračka Pecanje (14 elemena

1,738.00 RSD
CUBIKA Drvena igračka Pecanje sačinjena je od 12 drvenih ribica i dve pecaljke koji su zaduženi da mališanu-pecarošu unaprede pažnju i njegovu ručicu učine preciznijom. On će pritom vežbati vid i akomodaciju oka, što znači da će morati dobro da gleda i izoštrava svoje vidno polje kako bi „upecao“ što više Cubika ribica. Na unutrašnjosti poklopca nalazi se ilustracija vodene površine koja može da služi kao podloga za igru. Poslažite ribice na njega i uživajte u spajanju magneta na pecaljkama i ribicama.

TOP BRIGHT Igra sa magnetima – Pecan

2,068.00 RSD
Pecaljke u ruke i hajde da vežbamo motoriku i pažnju! ToP BRIGHT Igra sa magnetima – Pecanje donosi u svet mališana simpatične morske životinje koje treba „upecati“ pomoću male, plastične pecaljke. Pecaljka uz pomoć mehanizma oponaša rad prave pecaljke i na taj način čini igru zanimljivijom.

PINO Vozić „Pino express”

3,140.00 RSD
Drvena edukativna igračka PINO Vozić „Pino express” sa mnogobrojnim mogućnostima za igru, zabavu i učenje. Sastoji se od geometrijskih oblika u raznim bojama koji formiraju drvenu lokomotivu i dva vagona. Sklapanje delova u celinu podstiče razvoj fine motorike, spretnosti, apstrahovanja, razvoj mašte i kreativnosti, kao i posebnih kvaliteta ličnosti deteta kao što su strpljenje, upornost, planiranje i samopouzdanje.

PINO Set vozića sa prugom

4,720.00 RSD
PINO Set vozića sa prugom igračka namenjena igrama mašte i uloga zahteva snalažljivost u sklapanju delova u jednu veliku celinu. Pomozite detetu da osmisli različite uloge i igrajte se zajedno sa njim!

CUBIKA Drvena igračka sa magnetom Express

1,598.00 RSD
Cubika EXPRES VOZ se sastoji od 4 vagona sa magnetima koji im omogućavaju lako povezivanje. Zahvaljujući dva vučna vagona mogu se napraviti dva odvojena voza, što je pogodno za grupnu igru. Ova igračka razvija maštu, socijalne veštine, govor i ljubav prema vozovima. Kvalitetno drvo iz karpatskih šuma, fino obrađene ivice i eko boje sigurne za zdravlje dece, pružaju dugotrajnu i bezbrižnu igru.

CUBIKA Drveni Vozić sa autićima (14 elem

2,562.00 RSD
DRVENI VOZIĆ SA AUTIĆIMA je idealan izbor ako dete voli igračke sa točkićima. Voz i autići – zabava zagarantovana. Budući da je DRVENI VOZIĆ SA AUTIĆIMA pogodan za decu od 18 meseci i stariju, vežbe fine motorike neće izostati. Uz pomeranje, slaganje i skidanje šarenih autića sa vagona, rad prstića i razmišljanje će biti veoma aktivni. Ova igračka ima ukupno 14 elemenata, ali dečija mašta će učiniti da se na njoj nađe bar još toliko igračaka iz dečije sobe. Ovo je jedna od omiljenih igračaka kojom se dete svakodnevno igra.

LULË Drveni vozić – Uspavana šuma

2,392.00 RSD
LULË Drveni vozić sa delovima za sklapanje, prelepih pastelnih boja i ilustracija. - igračka koja razvija dečiju inteligenciju - dimenzije - 38 x 6,9 x 12,5 cm

CUBIKA Drveni Kamion sa automobilima (12 e

2,322.00 RSD
DRVENI KAMION SA AUTIĆIMA je idealan izbor ako dete voli igračke sa točkićima. Kamion i autići – zabava zagarantovana. Budući da je DRVENI KAMION SA AUTIĆIMA pogodan za decu od 18 meseci i stariju, vežbe fine motorike neće izostati. Uz pomeranje, slaganje i skidanje šarenih autića s kamiona, rad prstića i razmišljanje će biti veoma aktivni.

Didaktičke igračke za sve uzraste

Didaktičke igračke zadužene su za obrazovanje i stimulisanje dečijeg razvoja, omogućavaju deci da uče, istražuju kroz igru i rešavaju probleme.

Pino, LULË, Top Bright i Cubika didaktičke igračke iz našeg asortimana su popularan izbor među roditeljima jer pružaju zabavna i zanimljiva obrazovna iskustva.

Koje igračke su didaktičke igračke?

Naše didaktičke igračke su šarenolike pametne igračke dizajnirane da uključe radoznalost vašeg deteta, podstaknu veštine rešavanja problema i promovišu kognitivni razvoj. 

Drveni vozići različitih dezena pomoćiće deci da nauče princip rada magneta. Drveni kamioni sa geometrijskim figurama i oblicima idealni su za vežbu fine motorike, pomeranje, slaganje elemenata.

Drveni lavirinti sa perlicama navode na motoričke aktivnosti koje kod najmlađih podstiču raspoznavanje, učenje boja i oblika, koncentracije i pažnje, učenje odnosa gore-dole, levo-desno.

Drvo ravnoteže je didaktička igračka za vežbe mirnog rada i razvoja pažnje kod dece koja se sastoji od elemenata (postolje, grančice, listovi, plodovi) od kojih dete proizvoljno stvara drvo. 

Slagalice sa pertlama odlične su igračke za razvoj fine motorike dece jer podstiču dete da razmišlja i u isto vreme koristi sve prstiće obe šake, što je izuzetno korisno za razvoj sinapsi.

Didaktički prstenovi omogućavaju da se dete upozna sa brojevima putem vizualizacije, uz pomoć prstenova. Stalna koordinacija „oko-ruka“ i aktivno razmišljanje koji su prisutni kod didaktičkih prstenova razvijaju sinapse i grade trajno znanje.

Koliko koštaju didaktičke igračke?

Verujemo da svako dete treba da ima pristup kvalitetnim didaktičkim igračkama, zbog čega smo ponosni što nudimo didaktičke igračke po pristupačnim cenama.

Bilo da tražite didaktičke igračke za bebu, dete uzrasta +1, +2 ili starije dete uvereni smo da ćete pronaći nešto što ćete voleti i vi i vaše dete.