Prikaz 1–12 od 24 rezultata

PINO Bilijar 4 u 1 set

3,284.00 RSD
Bilijar 4 u 1 set sadrži četiri igre: Bilijar, Klikeri, Iks-Oks i Zmijice i merdevine. Lagan je, praktičan i prenosiv. Set sadrži postolje za bilijar, ilustrovanu tablu, postolje za klikere, 16 staklenih klikera, 1 štap, 1 trougao, 4 figurice i kockicu.

PINO Domine Životinje (28 delova)

1,150.00 RSD

Kako da najbrže i najlakše naučite dete osnovnim vrstama životinja? - kroz igru sa Pino Dominama. Zato što se kroz igru najbolje uči. :)

Igrajući Pino Domine Životinje, dete uči  kako da se koncentriše, zadrži svoju pažnju i sedi na jednom mestu, a pri tom aktivno razmišlja i vežba svoje mentalne veštine: opažanje, logičko povezivanje i klasifikaciju.

PINO Bajkovita igra ravnoteže

3,480.00 RSD
NAJBOLJA IGRAČKA 2021. godine! laureat nagrade „Dobra igračka“, Društva prijatelja dece Srbije Po ideji UROŠA PETROVIĆABajkovita igra ravnoteže kod dece razvija maštu, logičko razmišljanje, planiranje, koordinaciju „oko-ruka“, pažnju, koncentraciju, preciznost, socijalizaciju, takmičarski duh, strpljenje…

PINO Drvo ravnoteže (zeleno)

1,710.00 RSD
Igra, mašta, vežbanje, učenje, takmičenje – Pino Toys Drvo ravnoteže

PINO Igra ‚‚Ne ljuti se čoveče” Pi

2,280.00 RSD
Nastala u Indiji oko 400. godine naše ere - obožavana i danas – igra „Ne ljuti se čoveče - Pirati“. Uvek donosi zabavu i podstiče razmišljanje, a za pobedu je potrebno i malo sreće. Upravo zato i nosi poruku igraču koji gubi i na taj način uči ga da se suoči s porazom. Pored toga što je odličan vid zabave, Pino igra „Ne ljuti se čoveče – Pirati“ namenjena je svim igračima starijim od 4 godine i ne zahteva veliku fizičku, intelektualnu ili motoričku spremnost.

PINO NTC Igra „Ne ljuti se, čoveče

2,990.00 RSD
"Ne ljuti se, čoveče" je društvena igra koja kod dece podstiče razvoj logičkog i matematičkog razmišljanja, predviđanja i zaključivanja. Poštujući pravila igre, deca uče da kontrolišu svoja osećanja, da budu strpljiva i istrajna i da se socijalizuju. Igranje društvenih igara pomaže razvoj moralnosti, prihvatanje društvenih pravila života, uočavanje i razumevanje odnosa među ljudima, saradnju i takmičenje. U društvenoj igri ne dominira motorička spremnost. Ona traži drugačije kvalitete.

PINO NTC Igra memorije (8 parova)

746.00 RSD
Slagalica je nastala u saradnji sa autorom NTC sistema učenja, dr Rankom Rajovićem, sa ciljem da kao deo NTC sistema učenja pojednostavljuje primenu programa, jer kroz igru dete nauči mnogo simbola što omogućava lakši prelazak na viši nivo i dalje napredovanje.

PINO Domine Voće (28 elemenata)

1,150.00 RSD
Za učenje i razvoj socijalizacije - igrajte Pino Domine Voće!

ToP BRIGHT Set društvenih igara – Džun

1,838.00 RSD
Set ToP BRIGHT društvenih igara DŽUNGLA se sastoji od dve igre koje se igraju na dvostranoj drvenoj podlozi, simpatičnih ilustracija i izgleda.kvalitetno drvo, fino obrađenih elemenata sigurna, BPA free, postojana plastika vedre, sigurne boje na bazi vode čvrsta drvena podloga za igranje igre za 2 do 4 igrača za razvoj socijalne inteligencijeDžungla – Ne ljuti se čoveče

ToP BRIGHT BUM! Jenga

3,688.00 RSD
BUM! JENGA će početi da se trese i srušiće blokove AKO nisu dobro poslagani! Zato igrači treba da vode računa o: 1. pravilima – koje određuju kartice i kockica; 2. rasporedu blokova u kuli koju grade; 3. vremenu – koje određuje tajmer. BUM! JENGA razvija strateško planiranje, preciznost, koncentraciju i brzinu, a pobednik je dete koje poslednje pomeri blok bez pada kule, za vreme određeno tajmerom.

ToP BRIGHT Set društvenih igara – Lete

1,588.00 RSD
LETEĆI SAOBRAĆAJ je društvena igra čiju kockicu nikada nećete izgubiti. Zatvorena je u kružnom delu table i pomera se (ne bacanjem) laganim udarom na taj deo. Zabavno je i daje poseban doživljaj igri koja je bazirana na pomeranju figurica ka cilju. Tabla je dvostrana i pruža dve različite igre, a figurice imaju ilustracije vozila: policije, vatrogasaca, hitne pomoći i autobusa. LETEĆI SAOBRAĆAJ garantuje dobru zabavu, usavršava logičko i strateško razmišljanje i preporučuje se za 2 do 4 igrača.

Najbolji poklon za dečiji rođendan su upravo društvene igre. Odlične za razvoj socijalizacije i takmičarskog duha, igre za predškolce i školarce su uvek dobrodošle jer donose kvalitetno provedeno vreme sa decom.