Prikaz 1–12 od 26 rezultata

PINO Društvena igra Martina zagonetna kut

2,820.00 RSD
Društvena igra Martina zagonetna kutija je igračka nastala u saradnji kompanije Jamax M sa Urošem Petrovićem, autorom serijala knjiga o zelenokosoj devojčici Marti Smart kojim je inspirisana ideja ove igre. Igračka je osvojila priznanje „Dobra igračka“ za 2016. godinu, koju već 20 godina dodeljuje udruženje Prijatelji dece Srbije u okviru Dečje nedelje. Martina zanimljiva geografija i Zagonetna osmica osmišljene su da ožive staru omiljenu i skoro zaboravljenu igru Zemljopis (Zanimljiva geografija) na jedan sasvim novi, mozgolomni način.

PINO Bajkovita igra ravnoteže

3,480.00 RSD
Igra ravnoteže – unapređenih osobina, NAJBOLJA IGRAČKA 2021. godine!  Bajkovita igra ravnoteže kod dece razvija maštu, logičko razmišljanje, planiranje, koordinaciju „oko-ruka“, pažnju, koncentraciju, preciznost, socijalizaciju, takmičarski duh, strpljenje. Dodela nagrade „Dobra igračka“, Društva prijatelja dece Srbije. Po ideji UROŠA PETROVIĆA, ilustrovao Aleksandar Zolotić.

PINO Društvena igra Dum Dum Dum

2,820.00 RSD
Igrajte Dum Dum Dum – društvenu igru koja je proglašena za najbolju igračku 2018. godine! Autorska igra Uroša Petrovića – DUM DUM DUM nastala u saradnji sa Pino Toys brendom, donosi  zabavu i usmerena je ka motoričkim vežbama prstiju obe šake. Akcenat igre je podsticanje razvoja i usavršavanje fine motorike kod dece, koja će razmrdavajući svoje prste – razmrdati i vijuge.

ToP BRIGHT Domine – Životinje (150 delo

2,478.00 RSD
I klasične i moderne u isto vreme ToP BRIGHT Domine Životinje pružaju potpuno novo iskustvo igre sa dominama. Njihove osnovne osobine su:
 • kvalitetno drvo, fino obrađenih elemenata;
 • sigurne boje na bazi vode;
 • 150 drvenih elemenata za igru;
 • praktična kutija, pogodna za odlaganje;
 • za samostalno i grupno igranje.
Drugačije, obogaćene dodatnim vrednostima,  ToP BRIGHT Domine Životinje na mnogo načina doprinose kvalitetnijoj igri mališana, donoseći brojna znanja i usavršavajući veštine koje su od izuzetnog značaja za razvoj intelektualnih osobina deteta.

PINO Balans toranj

1,720.00 RSD
PINO DRVENI BALANS TORANJ je društvena igra za dva igrača, koja se sastoji od 8 diskova, 36 valjaka, i kockice. Uči decu da razmišljaju i planiraju poteze, razvija pažnju, koncentraciju, socijalizaciju. BALANS TORANJ može biti deo igre i sa drugim igračkama, jer deca u njemu mogu videti višespratnu zgradu, Toranj u Pizi… i još bezbroj stvari koje samo deca čuvaju u svojoj maštaonici.

LULË Društvene igre – Set 2u1

1,720.00 RSD
LULË Društvene igre -  Set 2u1 donose zabavu i uče decu da broje i sabiraju, razvijaju veštine logičkog razmišljanja, strateškog planiranja i socijalizacije. Set čine dve igre: ‚‚Ne ljuti se čoveče” Dinosaurusi i Let sa Galebovima.

ToP BRIGHT Igra “Nahrani detlića”

2,068.00 RSD
Jesi li gladan maleni? Pružite detetu priliku da bude „mama ptica” i hrani svoje mladunče. Dete treba ptičjom glavom, uz pomoć magneta da izvuče skrivenog crvića iz debla i njime nahrani malog ptića. Igra NAHRANI DETLIĆA podstiče razvoj empatije i upoznaje decu sa privlačenjem magneta. Glatke ivice i netoksični materijali igračke obezbedili su sigurnost i bezbednost dece tokom igre.

PINO Bilijar 4 u 1 set

2,299.00 RSD
PINO Bilijar 4 u 1 set sadrži četiri igre: Bilijar, Klikeri, Iks-Oks i Zmijice i merdevine. Lagan je, praktičan i prenosiv, sačinjen je od sledećih delova:
 • postolje za bilijar,
 • ilustrovanu tablu,
 • postolje za klikere,
 • 16 staklenih klikera,
 • 1 štap, 1 trougao,
 • 4 figurice i kockicu
Sve 4 igre kod dece razvijaju pažnju, logičko razmišljanje, strateško planiranje, koordinaciju oko-ruka, koncentraciju, brojanje, upornost, prihvatanje poraza, socijalizaciju.

PINO Domine Životinje (28 delova)

920.00 RSD

Kako da najbrže i najlakše naučite dete osnovnim vrstama životinja? - kroz igru sa Pino Dominama. Zato što se kroz igru najbolje uči. :)

Igrajući Pino Domine Životinje, dete uči  kako da se koncentriše, zadrži svoju pažnju i sedi na jednom mestu, a pri tom aktivno razmišlja i vežba svoje mentalne veštine: opažanje, logičko povezivanje i klasifikaciju.

PINO Drvo ravnoteže (zeleno)

1,197.00 RSD
Igra, mašta, vežbanje, učenje, takmičenje – Pino Toys Drvo ravnoteže. Pino Drvo ravnoteže je didaktička igračka koja se sastoji od elemenata (postolje, grančice, listovi, plodovi) od kojih dete proizvoljno stvara drvo. Izgled napravljenog drveta zavisi isključivo od dečije mašte, želje i kreativnosti. Upravo zbog toga deca je mnogo vole, jer podrazumeva slobodu u igri.

PINO Drvo ravnoteže (roze)

1,710.00 RSD
Igra, mašta, vežbanje, učenje, takmičenje – Pino Toys Drvo ravnoteže. Pino Drvo ravnoteže je didaktička igračka koja se sastoji od elemenata (postolje, grančice, listovi, plodovi) od kojih dete proizvoljno stvara drvo. Izgled napravljenog drveta zavisi isključivo od dečije mašte, želje i kreativnosti. Upravo zbog toga deca je mnogo vole, jer podrazumeva slobodu u igri.

PINO Igra ‚‚Ne ljuti se čoveče” Pi

1,824.00 RSD
Nastala u Indiji oko 400. godine naše ere - obožavana i danas – igra „Ne ljuti se čoveče - Pirati“. Uvek donosi zabavu i podstiče razmišljanje, a za pobedu je potrebno i malo sreće. Upravo zato i nosi poruku igraču koji gubi i na taj način uči ga da se suoči s porazom. Pored toga što je odličan vid zabave, Pino igra „Ne ljuti se čoveče – Pirati“ namenjena je svim igračima starijim od 4 godine i ne zahteva veliku fizičku, intelektualnu ili motoričku spremnost.

Društvene igre za decu

Društvene igre su odlične za razvoj socijalizacije i takmičarskog duha, ali takođe nude i brojne prednosti za kognitivni razvoj.

Igranje društvenih igara može poboljšati veštine kritičkog razmišljanja, rešavanja problema i strateškog planiranja, sve dok se zabavljate.

Deo naše kolekcije društvenih igara nastao je u saradnji sa književnikom Urošem Petrovićem i autorom NTC sistema učenja Dr Rankom Rajovićem.

Najbolje društvene igre za višesatnu zabavu

Ne samo da su društvene igre odličan način za druženje i povezivanje sa voljenima, već nude i brojne prednosti za kognitivni razvoj.

Imamo nešto što će odgovarati svakom uzrastu i interesovanju – od klasičnih igara: Ne ljuti se čoveče, domine, šah do modernih favorita: Martina zagonetna kutija, Mastermind.

Ne ljuti se, čoveče je društvena igra koja kod dece podstiče razvoj logičkog i matematičkog razmišljanja, zaključivanja i predviđanja. Poštujući pravila igre, deca uče da kontrolišu svoja osećanja, da budu istrajna, strpljiva i da se socijalizuju.

Domine dete uče kako da se koncentriše, zadrži svoju pažnju i sedi na jednom mestu, a pri tom vežba svoje mentalne veštine: logičko povezivanje, opažanje i klasifikaciju.

Šah maksimalno podstiče intelektualni razvoj dece, odličan je trening za memoriju, koncentraciju, pamćenje i razvoj matematičkih veština, logičko razmišljanje, povezivanje i rešavanje problema.

Martina zagonetna kutija osmišljena je da pomaže deci da prošire opšte i znanje iz raznih oblasti. Zagonetna osmica i Martina zanimljiva geografija osmišljene su da ožive staru omiljenu i skoro zaboravljenu igru Zemljopis na jedan sasvim novi, mozgolomni način.

Mastermind, izazovna i zabavna društvena igra, razvija sposobnost strateškog razmišljanja i deduktivnog zaključivanja, takmičarski duh i socijalizaciju.

Koju društvenu igru pokloniti?

Potrudili smo se da za vas izdvojimo najomiljenije i najzabavnije društvene igre za decu koje će ih celodnevno okupirati i ujedno razviti brojne intelektualne veštine.

Sigurni smo da ćete vašom selekcijom pronaći savršen poklon za dečiji rođendan, predškolsko ili polazak u školu koji će izazvati iskreni osmeh na dečijem licu.