Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

ELFI Silikonski štitnici za bradavice

406.00 RSD
Kada je potrebno, silikonske bradavice su odlična podrška dojiljama i bebama, od najranijeg perioda do prestanka dojenja.
  • tanak, mek silikon
  • laboratorijski testirane, zdravstveno sigurne
  • oblik koji podseća na bradavice dojki i bebi varalice
  • lako apliciranje na dojku
  • pomoć i podrška dojiljama i bebama

ELFI Pumpica za izmlazanje

2,560.00 RSD
Zdrava i srećna mama koja doji – osnovni je zadatak Elfi Pumpice! Uz Elfi Pumpicu za izmlazanje strah od mastitisa ne postoji. Ona će se pobrinuti za sav višak mleka i neće dozvoliti bolne i natečene dojke. Kada je potrebno, možeš da dojiš i ideš na posao ili na kafu sa drugaricama, jer ćeš sa Elfi Pumpicom lako sačuvati mlečne obroke za bebu i biti spokojna dok si odsutna. Rukovanje sa Elfi Pumpicom je jednostavno, a snagu izmlazanja možeš podešavati po želji i subjektivnom osećaju.

Oprema za dojenje

Oprema za dojenje – pumpica za izmlazanje i silikonski nastavci za bradavice pomažu majkama u periodu dojenja i vrlo je poželjno imati ih zbog zdravstvenih razloga.

Pumpica za izmlazanje pobrinuće se za višak majčinog mleka i poslužiti za čuvanje mlečnih obroka za bebe. Pomaže u sprečavanju upale dojki i pojavi mastitisa. 

Dok silikonski nastavci za bradavice olakšavaju detetu dojenje, majkama pomažu u nezi osetljivih bradavica i sprečavaju stvaranje ragada.