Prikaz 1–12 od 25 rezultata

Branko i Stanko: Put u Elementarijum

1,430.00 RSD
Mozak današnje dece radi drugačije nego ranije: brže prima i brže obrađuje informacije. Zato knjige poput ove, koje su u skladu sa dinamikom rada dečjeg mozga i koje kroz uzbudljivu avanturu obrađuju školsko gradivo, predstavljaju knjige budućnosti. Stoga je naučno-popularni roman „Put u Elementarijum“ obavezno štivo za svakog školarca. dr Ranko Rajović, autor NTC programa

Kamile su debele – Uroš Petrović

799.00 RSD
Prvo pročitaš pesmu, pa prođe nekoliko trenutaka, pa tek onda shvatiš u čemu je njena poenta! Ove 32 pesme za razmišljanje razmrdavaju najtaninije niti logike i bruse oštrinu uma, a tako se nešto u ovoj meri i na ovaj način dogodilo prvi put u istoriji poezije, još od kada su prvi ljudi počeli da nespretno nabadaju rime pa sve do savremenih poetskih bravura Gorana Gocića. Samo odabrani mogu odmah da shvate u čemu je poenta ovih pesama za razmišljanje. Proveri da li si među njima!

Zagonetna potraga – Uroš Petrović

999.00 RSD
Zamisli da ti upis u najčudniju, najzanimljiviju školu na svetu zavisi od toga da li ćeš rešiti sledeću zagonetku: „Ono što se ovde kô odgovor traži, strašna, stara žena drži u garaži.“ Kako ti ide? Previše lako? Ma hajde, to je tek prva! Pridruži se Lantanu i drugim mališanima u vratolomnoj i glavolomnoj trci za mesto u Domu za domišljatu decu Ludi Šeširdžija, Martovski Zeka i pajac Alfred Kikli! Da li bi tebi uspelo da se upišeš? Postoji samo jedan način da to proveriš. Znaš koji. Potraga počinje.

Strahovita knjiga – Uroš Petrović

799.00 RSD
"Da se nismo prepadali, možda bismo pre padali“, kaže nam Uroš Petrović u svojoj knjizi o strahovima, o tome zbog čega je važno da se ponekad, dok smo još mali, pošteno isprepadamo i kako nam takva strahotna iskustva pomažu da izrastemo u hrabre ljude. Zabavna da pukneš od smeha i strašna da se slediš od jeze – knjiga za sve generacije.

Priča o Jangu – Uroš Petrović

799.00 RSD
PRIČA O JANGU je knjiga istinitih, ličnih priča autora o prijateljstvu čoveka i psa. Nagrada ULUPUDS-a za najbolju ilustraciju knjige na 62. međunarodnom Sajmu knjiga u Beogradu. Ilustracije - Aleksa Gajić

Neko se uselio u onu staru vilu – Uroš

1,099.00 RSD
Šta čekate? Još jedan sasvim običan dan? Sa ovom knjigom u rukama, takav vam se, jednostavno, neće dogoditi. Pred vama je novi roman u zagonetkama Uroša Petrovića, velikog majstora zagonetnih pustolovina i ostalih mozgolomnih zavrzlama! Uz to, ilustrovao ga je Aleksandar Zolotić, veliki majstor tajanstvene svetlosti papira.

Marta Smart i vašar zagonetki – Uro

999.00 RSD
Marta će tokom nove pustolovine otkriti najvažniju tajnu u životu! Zelenokosa devojčica pronalazi čudesnog prozirnog leptira – tajnu pozivnicu za Vašar zagonetki. Očekuje je 30 novih misterija. Ako pobedi rivale, sledi joj velika čast da postane ono što nikome iz Ginkove ulice nikada nije uspelo.

Zagonetne priče – Knjiga peta ̵

899.00 RSD
Nove Zagonetne priče – novi izazovi za sve radoznale čitaoce.

Zagonetne priče – Knjiga četvrta &

899.00 RSD
Ko voli priče, uživaće u njima, ali svaka postavlja ne baš lak zadatak – rešavanje logičke zagonetke vezane za događaje iz neobičnog traperskog naselja. Neretko će biti potrebna i pomoć starijih, jer ova knjiga, najblaže rečeno, ne potcenjuje decu. Autor Zagonetnih priča je predsednik Mense Srbije i jedan od najuspešnijih rešavača IQ-X testa na svetu.

Zagonetne priče – Knjiga treća 

899.00 RSD
Ko voli priče, uživaće u njima, ali svaka postavlja ne baš lak zadatak - rešavanje logičke zagonetke vezane za događaje iz neobičnog traperskog naselja.

Zagonetne priče – Knjiga druga R

899.00 RSD
Evo još jedne knjige za decu koja vole izazove i mozgalice! Ko voli priče, uživaće u njima, ali svaka postavlja ne baš lak zadatak - rešavanje logičke zagonetke vezane za događaje iz neobičnog traperskog naselja. Neretko će biti potrebna i pomoć starijih, jer ova knjiga, najblaže rečeno, ne potcenjuje decu...