Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Branko i Stanko: Put u Elementarijum

1,430.00 RSD
Mozak današnje dece radi drugačije nego ranije: brže prima i brže obrađuje informacije. Zato knjige poput ove, koje su u skladu sa dinamikom rada dečjeg mozga i koje kroz uzbudljivu avanturu obrađuju školsko gradivo, predstavljaju knjige budućnosti. Stoga je naučno-popularni roman „Put u Elementarijum“ obavezno štivo za svakog školarca. dr Ranko Rajović, autor NTC programa

Branko i Stanko: U svetu atoma

1,430.00 RSD
Roman Branko i Stanko: U svetu atoma knjiga je namenjena svima koji žele da upoznaju hemiju na lak i zanimljiv način. Prolazeći kroz čudesan svet atoma, Branko i Stanko se susreću sa osnovnim pojmovima ove nauke kao što su atom, elektron, proton, jezgro, neutron, molekul, periodni sistem elemenata, jon, maseni udeo. Pored toga uče da koriste NTC tehnike koje im pomažu da prevaziđu prepreke na njihovom putu.

NTC Kako stimulisati razvoj IQ kroz igru

1,100.00 RSD
NTC sistem učenja nastao je sa ciljem da se deca pravilno stimulišu u periodu kad se intenzivno formiraju obrasci razmišljanja, zaključivanja i povezivanja i da se kod njih razvije funkcionalno znanje, tako što će se zanimljivim zadacima i igrama izazivati radoznalost. Knjiga NTC Kako stimulisati razvoj IQ kroz igru je nastavak knjige „IQ deteta – briga roditelja“, sadrži pregršt prakičnih primera rada sa decom i primene NTC programa.

NTC IQ deteta – briga roditelja

1,100.00 RSD
NTC sistem učenja nastao je sa ciljem da se deca pravilno stimulišu u periodu kad se intenzivno formiraju obrasci razmišljanja, zaključivanja i povezivanja i da se kod njih razvije funkcionalno znanje, tako što će se zanimljivim zadacima i igrama izazivati radoznalost. Knjiga NTC IQ deteta – briga roditelja predstavlja odličan teorijski uvod za odrasle osobe koje žele da saznaju više o benefitima NTC sistema učenja.

NTC Radna sveska

770.00 RSD

NTC Radna sveska je propratni edukativni materijal u primeni NTC sistema učenja, ali se može koristiti i nezavisno od njega.