Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

NTC Zeleno je više

3,000.00 RSD
NTC društvena igra “Zeleno je više” je dinamična igra koja na zabavan način podstiče razvoj matematičko – logičkih sposobnosti, poboljšanje koncentracije i preciznost pokreta. Posebna važnost je aktivacija svih 10 prstiju, što posebno utiče na povezivanje pojedinih regija mozga.
Igra je namenjena deci starijoj od 5 godina.

PINO NTC Igra „Ne ljuti se, čoveče

2,392.00 RSD
"Ne ljuti se, čoveče" je društvena igra koja kod dece podstiče razvoj logičkog i matematičkog razmišljanja, predviđanja i zaključivanja. Poštujući pravila igre, deca uče da kontrolišu svoja osećanja, da budu strpljiva i istrajna i da se socijalizuju. Igranje društvenih igara pomaže razvoj moralnosti, prihvatanje društvenih pravila života, uočavanje i razumevanje odnosa među ljudima, saradnju i takmičenje. U društvenoj igri ne dominira motorička spremnost. Ona traži drugačije kvalitete. Zato u njoj ravnopravno mogu da učestvuju i da pobeđuju i povučena i stidljiva deca, deca koja ne žele da budu u centru pažnje ili deca koja nisu motorički spretna.

PINO Domine (55 komada)

948.00 RSD
Igračka PINO Domine se sastoji od 55 drvenih domina podeljenih na 2 kvadrata na kojima su prazna polja ili polja na kojima je upisano od jedne do devet belih tačaka. Igra je vrlo zabavna, ali i obrazovna – korisna je za razumevanje matematičkih pojmova, uvežbavanje matematičkih veština, razvijanje matematičkog mišljenja i sposobnosti rešavanja problema. To je društvena strateška igra, takmičarskog karaktera, u kojoj može učestvovati cela porodica.

PINO SET Šah/Bekgemon/Dama

1,990.00 RSD
Započnimo mentalnu gimnastiku uz Pino set: šah, bekgemon, dama.
  • 3 igre
  • uputstvo za igranje
  • kvalitetno drvo
  • fina obrada, sigurne ivice
  • lak završnica
  • dimenzije: 29 x 29 x 2 cm
  • za decu 5 +
Društvene igre koje maksimalno podstiču intelektualni razvoj dece i odraslih. Trening za memoriju, koncentraciju i pamćenje. Odlične za razvoj matematičkih veština, logičko razmišljanje, povezivanje i rešavanje problema. Ovo je jedan od najpopularnijih poklona za sve uzraste, generacije i prilike.

PINO Tangram

574.00 RSD
PINO Tangram je drvena geometrijska slagalica koja se sastoji od sedam pločica (5 trouglova, 1 kvadrat, 1 paralelogram). Pokažite vašim mališanima kako da od njih naprave različite oblike, životinje, oblakodere, bez preklapanja pločica. Uz ovu igru dete razvija matematičke sposobnosti, maštu, pažnju, strpljenje.  Takođe se uči odgovornosti, jer nakon završene igre, sve delove mora  uredno da spakuje u kutiju, kako bi i sledeći put moglo da se igra. Pogodna je kao priprema za polazak u školu.  

PINO Slagalica – mozgalica

574.00 RSD
Drvena slagalica - Mozgalica sadrži  delove  različitih geometrijskih oblika i boja, međusobno potpuno uklopljenih u drvenoj kutiji. Delovi slagalice se izvade iz kutije i onda ih ponovo treba složiti tako da se uklope. Mlađa deca se mogu igrati slagalicom i kao materijalom za  građenje i sastavljanje  različitih oblika prema svojoj slobodnoj zamisli. Ovo je misaona igra, koja podstiče razvoj sposobnosti planiranja i analiziranja, maštu, opažanje boja i oblika, koordinaciju oka i ruke.

Promo paket – Pino MOZGALICE

976.00 RSD
Promo paket Pino MOZGALICE sadrži:
  • Pino MOZGALICA – dimenzije 9,5 x 10 x 1,4 cm (redovna cena 574 din);
  • Pino TANGRAM – dimenzije 9,5 x 10 x 1,4 cm (redovna cena 574 din).
Kupovinom ovog promo paketa ostvarujete uštedu od 172 dinara.