Prikaz 1–12 od 40 rezultata

BIGBAMBOO Šolja Marta Smart Green 300 ml

433.00 RSD
Iz knjige Uroša Petrovića „Marta Smart i vašar zagonetki“ – pravo u vaš dom stiže šolja MARTA!
  • praktična šolja inspirisana knjigom
  • fina obrada, sigurne ivice
  • eko ilustracije književnog lika Marte Smart
  • dimenzije: 8,5 x 7,5 x 13 cm
- 70% biljnog materijala – bambus vlakna, kukuruzni prah i vlakna drveta - dodaci – bpa free plastika (melaminska smola) – vezivna smesa

NTC Tablić – Reč na potezu (lat)

1,200.00 RSD
Prilikom igranja igre NTC tablić – Reč na potezu dete aktivira misaone procese pomoću kojih analizira, povezuje, klasifikuje, određuje dužinu reči, kombinuje i na taj način razvija matematičko-logičko razmišljanje i stvara dobru osnovu za razvoj funkcionalnog znanja. Pored pomenutog, usvaja osnovna znanja o analizi i sintezi reči, što predstavlja uvod u formiranje reči i rečenica.

NTC Tablić – Reč na potezu (ćir)

1,200.00 RSD
Prilikom igranja igre NTC tablić – Reč na potezu dete aktivira misaone procese pomoću kojih analizira, povezuje, klasifikuje, određuje dužinu reči, kombinuje i na taj način razvija matematičko-logičko razmišljanje i stvara dobru osnovu za razvoj funkcionalnog znanja. Pored pomenutog, usvaja osnovna znanja o analizi i sintezi reči, što predstavlja uvod u formiranje reči i rečenica.

Branko i Stanko: Put u Elementarijum

1,430.00 RSD
Mozak današnje dece radi drugačije nego ranije: brže prima i brže obrađuje informacije. Zato knjige poput ove, koje su u skladu sa dinamikom rada dečjeg mozga i koje kroz uzbudljivu avanturu obrađuju školsko gradivo, predstavljaju knjige budućnosti. Stoga je naučno-popularni roman „Put u Elementarijum“ obavezno štivo za svakog školarca. dr Ranko Rajović, autor NTC programa

NTC Hemikado

2,520.00 RSD
Hemikado je društvena igra namenjena svima koji žele da na zabavan način usvoje osnovne koncepte klasifikaciju hemijskih jedinjenja. Uz Hemikado dolazi i bonus igra NTC4memory – fizičke veličine.

NTC Bez straha do šaha

4,200.00 RSD
NTC šah je igra koja kod deteta razvija širok spektar sposobnosti i znanja koje pozitivno utiču na ukupni razvoj. Svojim sadržajem, pravilima i neobičnim načinom igre motiviše decu da uđu u svet šaha.
Bez straha do šaha kod dece podstiče:
  • poboljšanje koncentracije
  • razvoj fine motorike
  • razvoj vizuelnih i matematičko-logičkih sposobnosti
  • povezivanje, kombinovanje i pronalaženje novih ideja, što doprinosi razvoju funkcionalnog znanja.

Kamile su debele – Uroš Petrović

799.00 RSD
Prvo pročitaš pesmu, pa prođe nekoliko trenutaka, pa tek onda shvatiš u čemu je njena poenta! Ove 32 pesme za razmišljanje razmrdavaju najtaninije niti logike i bruse oštrinu uma, a tako se nešto u ovoj meri i na ovaj način dogodilo prvi put u istoriji poezije, još od kada su prvi ljudi počeli da nespretno nabadaju rime pa sve do savremenih poetskih bravura Gorana Gocića. Samo odabrani mogu odmah da shvate u čemu je poenta ovih pesama za razmišljanje. Proveri da li si među njima!

Zagonetna potraga – Uroš Petrović

999.00 RSD
Zamisli da ti upis u najčudniju, najzanimljiviju školu na svetu zavisi od toga da li ćeš rešiti sledeću zagonetku: „Ono što se ovde kô odgovor traži, strašna, stara žena drži u garaži.“ Kako ti ide? Previše lako? Ma hajde, to je tek prva! Pridruži se Lantanu i drugim mališanima u vratolomnoj i glavolomnoj trci za mesto u Domu za domišljatu decu Ludi Šeširdžija, Martovski Zeka i pajac Alfred Kikli! Da li bi tebi uspelo da se upišeš? Postoji samo jedan način da to proveriš. Znaš koji. Potraga počinje.

Strahovita knjiga – Uroš Petrović

799.00 RSD
"Da se nismo prepadali, možda bismo pre padali“, kaže nam Uroš Petrović u svojoj knjizi o strahovima, o tome zbog čega je važno da se ponekad, dok smo još mali, pošteno isprepadamo i kako nam takva strahotna iskustva pomažu da izrastemo u hrabre ljude. Zabavna da pukneš od smeha i strašna da se slediš od jeze – knjiga za sve generacije.

Priča o Jangu – Uroš Petrović

799.00 RSD
PRIČA O JANGU je knjiga istinitih, ličnih priča autora o prijateljstvu čoveka i psa. Nagrada ULUPUDS-a za najbolju ilustraciju knjige na 62. međunarodnom Sajmu knjiga u Beogradu. Ilustracije - Aleksa Gajić

Neko se uselio u onu staru vilu – Uroš

1,099.00 RSD
Šta čekate? Još jedan sasvim običan dan? Sa ovom knjigom u rukama, takav vam se, jednostavno, neće dogoditi. Pred vama je novi roman u zagonetkama Uroša Petrovića, velikog majstora zagonetnih pustolovina i ostalih mozgolomnih zavrzlama! Uz to, ilustrovao ga je Aleksandar Zolotić, veliki majstor tajanstvene svetlosti papira.

Marta Smart i vašar zagonetki – Uro

999.00 RSD
Marta će tokom nove pustolovine otkriti najvažniju tajnu u životu! Zelenokosa devojčica pronalazi čudesnog prozirnog leptira – tajnu pozivnicu za Vašar zagonetki. Očekuje je 30 novih misterija. Ako pobedi rivale, sledi joj velika čast da postane ono što nikome iz Ginkove ulice nikada nije uspelo.