Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

ELFI Silikonski štitnici za bradavice

406.00 RSD
Kada je potrebno, silikonske bradavice su odlična podrška dojiljama i bebama, od najranijeg perioda do prestanka dojenja.tanak, mek silikon laboratorijski testirane, zdravstveno sigurne oblik koji podseća na bradavice dojki i bebi varalice lako apliciranje na dojku pomoć i podrška dojiljama i bebamaElfi silikonske bradavice se koriste u slučajevima:

ELFI Pumpica za izmlazanje

2,560.00 RSD
Zdrava i srećna mama koja doji – osnovni je zadatak Elfi Pumpice! Uz Elfi Pumpicu za izmlazanje strah od mastitisa ne postoji. Ona će se pobrinuti za sav višak mleka i neće dozvoliti bolne i natečene dojke. Kada je potrebno, možeš da dojiš i ideš na posao ili na kafu sa drugaricama, jer ćeš sa Elfi Pumpicom lako sačuvati mlečne obroke za bebu i biti spokojna dok si odsutna. Rukovanje sa Elfi Pumpicom je jednostavno, a snagu izmlazanja možeš podešavati po želji i subjektivnom osećaju.

Pumpica za izmuzavanje ili izmlazanje majčinog mleka. Odgovor na pitanje – Kako sprečiti upalu dojki i mastitis? Mame koje su je koristile kažu da je najbolja pumpica za dojilje.