Blog

Eci Pec školska ponuda za najmlađe (za učenje kroz igru i spremanje užine)

Bilo da vaš mališan kreće u vrtić ili u školu, euforija zvana PRVI SEPTEMBAR ima nešto magično u sebi.
Osećaji neizvesnosti, iščekivanja, straha, nadanja, lepih želja i uznemirenog stomaka traju danima i to ne samo kod dece, već i kod svih koji sa njima žive. Miris novih knjiga, nove garderobe, patikica, rančića i ostalog što spremno čeka taj super važan datum – samo pojačava uzbuđenje i boji lice osmesima.
Možda možemo da doprinesemo vašoj sreći predlozima koji će vam svakako koristiti u narednom periodu. Ovo su Eci Pec preporuke.

Sva ih deca obožavaju, zato – vežbajte finu motoriku, slova, brojeve i kreativnost na kvalitetnim, dugotrajnim i praktičnim TABLAMA ZA CRTANJE I PISANJE. Odlična su zabava za hladne dane u kojima deca dosta vremena provode unutra. Sve TopBright table za crtanje su mobilne i lako se prenose, tako da se mogu koristiti i napolju, u prirodi, kada poželite.

Mališanima koji još uvek ne idu u školu, ali vole da se igraju sa igračkama koje donose znanje – Eci Pec predlaže najtraženiji bukvar u Pino izdanju – Pino Azbuku. Igrajući se najprodavanijom Pino igračkom – Azbukom i mala deca lako i veoma brzo nauče slova, jer igračku doživljavaju pre svega kao slagalicu-umetaljku. Pored slova, deca uče i boje, odnose dela i celine, oblik slova kao i njihov redosled. Kako su mali Pino drugari naučili slova sa Pino Azbukom možete videti u OVOM videu.

Ukoliko želite da se pored učenja AZBUKE spremite i za upoznavanje slova ABECEDE – pogledajte promotivni paket Pino EDUKATIVNE SLAGALICE koji sadrži obe slagalice. Poručivanjem ovog promo paketa štedite vaše vreme i budžet i u jednom paketu dobijate dve igračke koje šire dečije vidike.

Započnite brojanje vizuelno – uz Pino Računaljku! Neka vaše prvo brojanje bude sa perlicama PINO RAČUNALJKE, koja pomaže deci da još u ranom uzrastu shvate pojam broja i odnose između brojeva. Položaj perlica asocira na niz brojeva i deca lako uoče sve što je potrebno za usvajanje osnovnih znanja o brojevima. Ova igračka je vrlo korisna i za malu decu koja tek uče boje, ali i za školarce koji polaze u prvi razred i trebaju da shvate prve računske operacije. Zbog kvalitetnih materijala od kojih je napravljena, verujemo da će PINO RAČUNALJKA poslužiti više generacija dece, te da će se u vašem domu zadržati dugi niz godina.

Mali matematičari mogu super da se zabave sa i NTC slagalicom Brojevi.
Uz nju će pored brojeva moći da nauče i nazive, izgled zastave, oblik i simbole određenih zemalja sveta.
Dobro poznat NTC edukativni program Dr Ranka Rajovića zastupljen i u ovoj slagalici, pomaže deci da uče vizuelno, da na taj način povezuju pojmove, stvaraju asocijacije i stiču trajno znanje. Takođe, ova slagalica pokazuje zanimljivu stranu matematike, prikazane na poseban i originalan način.

Tek ste krenuli u jaslice i detetu teško pada odvajanje i prilagođavanje vrtiću? Možda bi u periodu adaptacije bila korisna neka od igračaka iz VUCI-GURAJ PINO TOYS ili CUBIKA brenda. Bilo da je u pitanju Cubika Ribica ili Pino Guralice, naš mali drugar će imati društvo koje može „povesti“ u vrtić, koji mu može biti uteha ili zanimacija da lakše preboli neophodno odvajanje.

Spremate užine za školarce svakog školskog dana? Eci Pec predlozi za POSUDE ZA UŽINU su ekološke posude napravljene od bambus vlakna, BigBamBoo brenda. Zidovi BigBamBoo posuda za užinu su čvrsti i postojani, a tu je i elastična traka koja poklopac drži čvrsto na mestu.

Pozivamo vas da pogledate celokupnu BACK TO SCHOOL Eci Pec ponudu – koja sadrži izabrane edukativne igračke, kao i stvari koje su potrebne mališanima i roditeljima u toku školske godine.

Srećnu i punu novih znanja školsku godinu, želi vam Eci Pec!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *